Wanita dan kecantikan berpisah tiada. Ungkapan ini begitu biasa kita dengar dan ianya tidak tertumpu hanya pada wanita muda semata-mata. Bahkan pada usia matang sekali pun kaum hawa akan memberi fokus untuk pastikan kulit wajah kekal bersih berseri dan sekali gus ingin kelihatan awet muda.

Sebagaimana umum ketahui, usaha untuk menjaga kecantikan kulit wajah diakui perlu dibuat secara konsisten dengan mengamalkan rutin penjagaan kulit asas seperti membersihkan, melembapkan dan melindungi dengan SPF.

Kulit Bersih Berseri Semestinya Dari Rutin Pembersihan Yang Bagus!

Bercakap tentang penjagaan asas kulit wajah, kunci utama untuk memiliki kulit wajah yang bersih berseri rahsianya adalah muka perlu dicuci sekurang-kurangnya dua kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

Ini kerana semasa tidur, minyak dan sel-sel kulit mati akan terkumpul di dalam pori-pori dan apabila kita mencuci muka sebaik sahaja bangun pagi, ia akan menghilangkan segala yang terkumpul pada kulit semalaman. Sekali gus cara ini dapat menghindarkan jerawat dan bintik hitam daripada terbentuk.

Begitu juga dengan mencuci muka sekali lagi pada waktu malam dapat menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori kulit wajah apabila terdedah kepada pencemaran, alat solek, bakteria dan kotoran lainnya di siang hari.

Pun begitu mungkin ada juga yang terfikir bagaimana cara mencuci muka dengan sempurna atau mungkin ada juga tertanya-tanya produk mana yang terbaik bagi memastikan kulit wajah bebas daripada kotoran.

Nyata anda tidak bersendirian. Maklumlah siapa sahaja yang tidak mahu miliki kulit wajah terlihat bersih dan glowing bukan?

Kulit Glowing, Memang Love!

Jadi jika anda masih tercari-cari pembersih dan pelindung matahari yang serasi dengan kulit agar nampak cantik, glowing dan berseri, apa kata anda cuba Haneul!

Andai kata anda menggemari pembersih berkrim lagi berbuih yang mempunyai bahan yang bertindak untuk  mencerahkan, Haneul Brightening Cleanser adalah pilihan terbaik untuk dicuba. Manakala  jika anda menggemari pelindung matahari dengan SPF 50 PA+++ yang berfungsi sebagai pelembap, cubalah Haneul Brightening Sunscreen.

Haneul Brightening Cleanser 100g

IKLAN

Nak Kulit Cantik Berseri, Betulkan Dulu Perkara Asas Penjagaan Wajah!

Pencuci wajah dengan tekstur krim lembut berbuih yang cukup  istimewa dengan ekstrak White Blossom dan Niacinamide. Terbukti tidak mengeringkan wajah dan mencuci dengan sempurna.

Bahan Utama

Ekstrak White Blossom (Antioksidan & Pencerahan)

– Niacinamide ( Mencerahkan)

Bahan Penyokong

– Centella Asiatica: Menenangkan

– Ekstrak Morus Alba | Diekstrak daripada akar Mulberi: Antioksidan

IKLAN

– Ekstrak Pyrus Malus | Diekstrak daripada epal: Antioksidan

– Tricholoma Matsutake | Diekstrak daripada cendawan: Antioksidan

– Oxalis Triangularis | Diekstrak daripada Cengkih Ungu: Antioksidan

– Daun Camellia Sinensis | Diekstrak daripada Teh Hijau: Menenangkan

– Bunga Camellia Japonica: Menenangkan & Mencerahkan

– Thymus serpillum | Juga dikenali sebagai Wild Thyme: Mencerahkan

Haneul Brightening Sunscreen 30g

Nak Kulit Cantik Berseri, Betulkan Dulu Perkara Asas Penjagaan Wajah!

IKLAN

– Formula khusus untuk melindungi dan melembapkan kulit dengan SPF 50 PA+++

– Tekstur berkrim dengan sedikit kesan tone up tanpa sebarang white cast

– Formula pelindung matahari hybrid | Mengandungi penapis UV fizikal dan kimia

Nyata, begitu banyak keistimewaan produk Haneul ini dan rugi kiranya andai tidak dicuba. Sebaiknya rasai sendiri pengalaman membelai wajah dengan produk Haneul yang menggabungkan hanya yang terbaik berpandukan sains dan alam semulajadi.

Alami keajaiban formulasi rangkaian produk Haneul ini dan jika ingin tahu lebih detail, sila dapatkan melalui Shopee di haneul.os. Jangan lepaskan peluang untuk memanfaatkan tawaran istimewa di shopee dengan menggunakan kod voucher HANEGLOW.

 

Nak Kulit Cantik Berseri, Betulkan Dulu Perkara Asas Penjagaan Wajah!