Sempena ulang tahun perkahwinan keempat, Mawar Rashid dikejutkan dengan hadiah yang diimpikan selama ini. Isteri kesayangan Raf Yaakob ini menerima sebuah rumah baru yang menjadi idamannya sejak dahulu lagi.

Lebih membahagiakan apabila hadiah itu datangnya dari hasil titik peluh mereka dalam industri hiburan mahupun perniagaan selama ini.

Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shaputri itu Wan Abdul Rashid berkongsi kegembiraan tersebut di laman instagramnya semalam.

 

Dalam perkongsian tersebut, Mawar memuat naik satu video yang menunjukkan dia dibawa oleh suaminya ke sebuah rumah dan turut dihadiahkan sejambak bunga.

Happy 4th anniversary aaaabang 🤍
Thank you buat surprise kat Anje. Tak pernah terfikir abg akan buat surprise macam ni. Sgt2 meaningful 😭 Ada hikmah rumah yg dulu bukan rezeki kita, Anje lagi happy dapat beli rumah yg ni sebenarnya sebab rumah ni hasil titik peluh kita berdua. Kita je faham betapa struggle nya kita, keje siang malam, ups & down kita, struggle nk bahagikan masa lagi, struggle benda lain lagi🥺 tapi Syukur Alhamdulillah impian kita dah tercapai nak rumah idaman kitee ❤️

Menurut ibu kepada sepasang cahaya mata ini, kejutan tersebut mengingatkan dirinya tatkala dilamar suami pada 2017 dalam suasana penuh romantis dimana Raf melutut sambil menghulurkan sebentuk cincin.

Anje appreciate sgt effort abang. Thank you abg buat Anje happy sgt2. Kenangan yg Anje tak kan lupa. Abg ni romantic betul dari dulu sampai sekarang tak brubah. Anje mcm biasa la. Akan speechless sebab terkejut plus happy. Dulu tu masa propose mmg la sweet tapi Anje cam tak de perasaan sgt, dia cam blur2 sbb baru kenal abg beberapa bulan kn.

Tapi surprise yg ni perasaan Anje tak macam dulu, sekrang ni dia cam feeling lebih sikit, cepat tersentuh sebab dah makin kenal abang, dah makin sayang abg.. kita pun dah go through macam2 together..

I just want you to know that I Love you so much and I wanna grow old with you. Thank you sbb sentiasa nak jadi suami, ayah dan insan yang terbaik to all of us ⚜️❤️⚜️
@rafyaakob

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Sumber: mawarashid