Meraikan ibu bukan hanya pada Hari Ibu sahaja, sebaliknya boleh dilakukan bila-bila masa waima setiap hari pun. Kerana ibu adalah insan yang sanggup berkorban mengandung dan melahirkan kita. Menempuh segala ujian dan dugaan.

Walaupun tidak meminta balasan, namun lihatlah bagaimana berserinya wajah dan senyuman tatkala diraikan oleh anak-anak. Ingatan anak-anak itu membuatkan ibu rasa dihargai.

Demikian dengan pelakon dan usahawan muda Wawa Zainal yang terharu dengan ucapan dan penghargaan yang diberikan oleh anak-anaknya.

ohhh melting 😩 my first year anak ucap hari ibu🤣 seronok nya.. berbunga2 hati..

IKLAN

ibu2 mmg cemni eh🤭

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Perkongsian yang dimuat naik Wawa itu membuatkan ramai yang terharu dan memuji ‘effort’ yang ditunjukkan anak-anak Wawa.

IKLAN

Sweetnya Attar dan Hayla
ramonazamzam Alaaaa benciiiiii, i rasa i pun dah senang emo lepas jadi mak org 😂 Sweetnyaaaa, tak sabar tggu my turn 😍
ecah_azizan Sweetnya attar n hayla😍
rayban_smart_igshop biasa ibu ibu akan mengalir air mata bila dapt kad anak
This is precious
thecutekiutshop So sweet them both @w4w4_zainal 😍
scha.qyra One day when my turn..i will keep everything..something like this is precious😍
nur_norsia😍😍😍 comelnya anak soleh attar solehah hayla pandainya 👍💚
Lukisan anak sangat bermakna
seenicecareMmg berbunga2 bila ank wish. Kalau puji masakan pun sama melting….. walaupun tau, takde la sedap mana pun 😅
rielkies_izzMmg. Lukisan seorg anak sgt bermakna bg parents. 👧🏻🧒🏻
mariabasharuddinBeza effort prmpuan dgn laki tu ade .. hayla siap love keliling, lukis org lpstu kalerr lg siap😂😂

Sumber: w4w4_zainal

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club