Setiap pasangan suami isteri, pasti mempunyai kisah tersendiri. Dato’ Aaron Aziz dalam baru-baru ini berkongsi momen ketika sambutan  Hari Raya Aidilfitri bersama keluarganya.

Dalam perkongsian tersebut, Aaron atau nama sebenarnya Aaron Mustapha Aziz mendedahkan sikap isterinya yang membuatkan netizen terhibur menerusi instagram miliknya.

“Bukan tak Nak senyum lebih tapi tak tahu la kenapa bila baju pink senyuman tak keluar. Yang menghairankan org yg suruh pakai pink TAK PAKAI PINK.

“Dia cakap “Tak kan semua org pink nanti macam family pink panther, so I contrast la sikit!” Fuhhhhhh jawapan dia memang takde org boleh fight! MashaAllah,” ujar Aaron Aziz.

Malah, hashtag yang dimuat naik Pelakon Ombak Rindu ini juga cukup melucukan.

#abgterdiam #abgsenyumterpaksa#abgbukandayus #abgsayangbini#abgrespectbini #abgikutkanrentak#abglove #abgsteady#isteriabgisALWAYSRIGHT #abgredha#abghashtagscantstop#aaronazizfamilyraya2019@diyanahalik @diyanahalikcom@bandofbraders @jakeltextile

Sebelum itu, aktor kelahiran Kota Singa turut memuat naik perkongsian mengenai gelagat isterinya yang mengambil masa lama untuk bersiap sedangkan dia individu terawal yang bangun.

IKLAN

Alhamdulilah Day 2 kita BERJAYA keluar siang. Kul 1.30pm dah keluar. Permaisuri semua Bangun kul 10 lebih tapi hairan make up Sampai kul 1pm. Kenapa eh? Adakah Sebab Hotel sangat selese make up Sampai 3jam ye? 

#abgtakfaham#abgtakutnaktegur Doa doa punya doa akhirnya kena pakai pink jugak. Bila Di tanya 2nd day pakai apa, dia cakap black. Bila pika keluar kan dari bag jadi pink. Wah hebat la colour boleh tukar,”ujar aktor yang berusia 42  tahun ini membuatkan ada netizen mengakui cukup lucu dengan perkongsian tersebut. 

IKLAN

Menerusi komen yang dimuatnaik peminat, masing-masing terhibur dengan perkongsian  aktor kesayangan mereka ini.

mynameisnuryara Hahaahhaha!! So funny abg nye hashtags!

shakleetanjungmalim_tiniebadri Dtg sini semata2 nk baca # ??? tak penah mengecewakan lately hahahaha

mazlinakadir Isteri always right tu paling tepat ?

Jawapan takde orang boleh fight

lilywhizbee Bertahan… pink pun ok apa? Jawapan tak de org boleh fight tu sebab dia tengkuk keluarga.. kalau tengkuk pusing, kepala kena ikut pusing.. ?
selamat hari raya aaron n family..

hmikakirora At least, u willingly wear the pink. My husband, setitik warna pink ads kt baju dia je, ishhhhh….. tak akan lah dpt tgk dia pakai baju warna pink. ?‍♀️

lamyanundalalep23 Kesian abang…abang pakai colour apa pun..abg masih terserlah kesadoan nya ..senyum jer ek ?

mursyidah.mohdbadruzahar Jawapan isteri seluruh dunia,peguam negara ke antarabangsa pun kalah ???

dila133abdullah Tak kisah la abang…janji # tu buat kita tersenyum….ahaha ?? .. Cc @adawinajamil ?

Wife always right

sharifahabdulaziz Handsome apa pakai pink…? wife is always right… ?

telekung.sitimurni Hahahaha..dinasihatkan jgn fight ya..nanti org mkn rendang, awak seminggu mkn megi ??

Sumber: IG aarondwiaziz