Gedung membeli-belah terkemuka negara, Parkson baru-baru ini merasmikan cawangan terbaru di Pavilion Bukit Jalil. Ini  merupakan cawangan kedua terbesar di Malaysia selepas Parkson Elite di Pavilion Kuala Lumpur.

Dalam majlis pelancaran tersebut, Parkson Pavilion Bukit Jalil turut menerima anugerah Highest Skylight Roof in a Department Store, pusat membeli-belah yang mempunyai bumbung tertinggi bagi memberikan pengunjung pengalaman baru menyaksikan keindahan langit dari dalam bangunan.

“Parkson ialah satu-satunya gedung serbaneka di Malaysia yang menawarkan kepada pelanggan 2 kad kesetiaan serentak, yang bermanfaat untuk semua perbelanjaan anda”

“Mana-mana pembeli dengan alamat Malaysia boleh mendaftar untuk Kad Parkson dan Kad BonusLink secara percuma di sini dan mula mengumpul mata ganjaran dan menebus hadiah menarik”, ujar Ketua Pegawai Operasi Parkson Malaysia, BE Law.

Memiliki  keluasan 233,000 kaki persegi merangkumi aras 2,3 dan 4, pusat membeli-belah ini juga memiliki ruang Skylight Atrium yang berkeluasan 3,000 kaki persegi. Selain berfungsi sebagai ruangan pameran, promosi dan aktivti lain, ia dibina bagi menarik perhatian pengunjung dengan keindahan struktur Skylight Roof yang mempunyai ketinggian 93.4 kaki atau 28.4 meter.

Bercirikan rekaan seakan-akan  bentuk berlian di aras atas bukan saja untuk tujuan estetik tetapi juga sebagai ciri keselamatan yang membolehkan pengaliran asap efisien jika terjadi perkara tidak diingini.

Bukan itu sahaja, Gedung ini juga menyediakan perkhidmatan pick up and drop off point sendiri serta lif khusus untuk akses terus ke Parkson. Bagi pengunjung yang datang menggunakan perkhidmatan e-hailing seperti Grab atau Air Asia Ride, anda hanya perlu taip “Parkson Pavilion Bukit Jalil”.

Lebih menarik lagi, Parkson turut menyediakan 400 jenama antarabangsa dan tempatan yang sesuai sebagai lokasi membeli-belah seisi keluarga.  Istimewanya, sempena pembukaan rasmi ni juga, pengunjung boleh menebus pelbagai hadiah eksklusif serta menikmati promosi sempena jualan Tahun Baru Cina yang berlangsung sehingga 15 Februari ini.

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Daripada 7.8 Billion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati.” Aksi Malu-Malu Heliza Bikin Terhibur, Sweetnya Ucapan Suami

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara