Sekali pandang susuk tubuh penyanyi Mimpi Laila, Yasin Sulaiman ini pasti ramai yang perasan perubahan ketara berat badannya. Kali ini nampak semakin  susut apabila sempat ditemubual oleh rakan media sewaktu ditemui di Kompleks Mahkamah Petaling Jaya baru-baru ini.

 

 

Hal ini bukan sahaja membuatkan warganet tertanya-tanya mengenai tahap kesihatan penyanyi ini.  Apatah lagi bila abang kepada Yasin iaitu Zain Sulaiman turut meluahkan rasa kebimbangan berkenaan keadaan adiknya itu dengan berkongsi di akaun instagramnya.

“Peluk Tinggal Tulang…”-Abang Luah Sebak Lihat Keadaan Terkini Yasin!

“Rasa sedih itu memang ada. Tetapi itu lumrah hidup. Dan kita akan terus berada bersama Yasin dan berdoa insya Allah. Cuma saya amat risau tentang kesihatan dia. Saya peluk dia pagi tadi. Tinggal tulang.” -Zain Sulaiman (abang)

“Lawatan terakhir kami di penjara pun, Yasin memang seperti biasa bersemangat, redha dengan ujian tetapi kekhuatiran kita, keadaan kesihatan beliau yang nampak sedikit merunsingkan terutamanya susut berat badan yang agak ketara. Contohnya bila kita peluk dia, salam dia pun kita terasa tulang.

IKLAN

“Peluk Tinggal Tulang…”-Abang Luah Sebak Lihat Keadaan Terkini Yasin!

Apabila kita siasat, makan, makanan dia cukup, mungkin melibatkan isu tekanan, isu kesan sampingan daripada ubat-ubat beliau. Itu kerunsingan kita. Sebab itu kita sangat-sangat berikhtiar dan berusaha agar satu keputusan yang cepat dapat diberikan kepada Yasin. Sebab semakin hari kita jumpa, setiap kali kita jumpa semakin susut.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

IKLAN

 

Walaupun beliau tetap orang yang sama, orang yang bersemangat itu, yang sentiasa positif itu tetapi keadaan fizikal badan beliau itu agak merunsingkan. Pihak keluarga lagilah bertambah runsing.

Sumber : Instagram yasinsulaiman & ohmymedia

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Peluk Tinggal Tulang…”-Abang Luah Sebak Lihat Keadaan Terkini Yasin!

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI