Tular video momen seorang remaja sedang makan dengan seekor anak monyet di sebuah gerai makan. Rakaman video berkenaan memaparkan remaja itu berkongsi sepinggan nasi  dengan haiwan berkenaan.

Paparan video berkenaan jelas menunjukkan mereka berdua begitu manja. Malah remaja perempuan itu tidak kekok melayan dan memegang haiwan kesayangannya sambil makan bersama. Malah gelagat anak monyet itu mengambil nasi di pinggan meraih perhatian ramai.

Menurut puan Airin Azlin, anak monyet janrtn itu diberi nama Boboi telah dibelanya sejak berumur 2 bulan. Kini usianya telah 3 tahun.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.
Rakam Momen Anak Makan Sepinggan Dengan Anak Monyet.

Tak Sangka Wargamaya Kecam

Namun, siapa sangka niat puan Airin Azlin  ibu kepada remaja berkenaan untuk berkongsi moment manis itu bertukar menjadi sebaliknya apabila ada segelintir wargamaya tidak bersetuju dengan tindakannya itu.

 

Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam. Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam. Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam. Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.

IKLAN

Tenang Dengan Kecaman

Namun wanita itu tenang dengan kecaman yang dihadapinya. Hanya pencinta haiwan sahaja yang memahami perasaam sayang terhadap haiwan ini.

Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.

Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.

IKLAN

 

Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam. Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam. Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.

Sumber: Airin Azlin

 

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Rakam Momen Anak Makan Bersama Monyet Kesayangan, Ibu Ini Tak Sangka Kena Kecam.

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI