Penyanyi nombor satu Negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza baru-baru ini meraikan ulang tahun cahaya matanya, Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa yang masing-masing kini empat dan satu tahun.

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!Isteri kepada Usahawan, Dato’Seri Mohd Khalid Mohd Jiwa ini memberitahu sengaja meraikan anak-anaknya dalam satu majlis memandangkan mereka berkongsi tarikh kelahiran yang sama, cuma tahunnya saja yang berbeza.

“Alhamdullillah, saya gabungkan sambutan hari lahir buat permata hati saya Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa.

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!“Gabungan yang sangat istimewa kerana kedua-duanya lahir pada tarikh yang sama, cuma beza 1 bulan dan tahun saja.

“Saya adakan majlis yang sederhana namun ada pihak yang turut bermurah hati dan menjadikan majlis semalam sangat meriah,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!Pelantun lagu ini memilih tema theme park untuk hari lahir untuk kedua-dua permata hatinya memandangkan  Aafiyah sangat gemar bermain dengan air. Malah tema ini juga cukup membuatkan kanak-kanak berasa seronok dan terhibur.

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!“Anakanda Aafiyah memang suka bermain air (macam ayah dia, mungkin sbb bintang sama Pisces) .. Afwa pula ikut sajalahhh.

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!“Tema ibu pilih sesuai untuk anak anak semua enjoy dan syukur cuaca sangat mengizinkan.. ( puas ibu berdoa.. sekali panas terik ye..),” tulisnya lagi sambil menberikan kredit kepada semua pihak terlibat.

IKLAN

Menjengan ke ruangan komen, rata-rata rakan artis dan warganet memuji kecomelan Afwa yang mengenakan kostume Baby Shark.

Dalam masa yang sama , mereka turut menitipkan doa buat  adik-beradik ini semoga membesar dengan baik dan sentiasa di bawah perlindunganNya.

IKLAN

“Sangat Istimewa Lahir Pada Tarikh Sama, Beza…. .” Sambutan Hari Lahir Aafiyah & Afwa Meriah, Comelnya  Pakai Kostum Baby Shark!

ninaismailsabri Happy birthday Afiah and Afwa ❤️❤️❤️ kenapa comel sgt Afwa tuuuu!!!
nrhslnda___Gerammmmm nya tengok afwaa😍😍😍
izzaraizzul Geram betul tgk afwa tu..pipi tu nak g mana🥰🥰🤗
letchumikaruppiah5 Wow look very cute god bless you both take care
hakim.adham8 Adik Tu Knp cute sgt gerammm sgt dgn pipi pau dia

Untuk rekod, Siti dan suami mendirikan rumah tangga pada 21 Ogos 2006 dan mereka bahagia harmoni dengan sepasang cahaya mata.

Sumber:ctdk