Memiliki mentua baik bukanlah diukir daripada pemberian hadiah mahupun Wang ringgit, sebaliknya bagaimana menerima menantu seadanya.

Namun,kalau dapat jenis yang jenis tidak berkira dan tahu menghargai menantu, Itu adalah bonus.

“Satu Dalam Sejuta, Mentua Idaman Ni.” Wanita Ni Borong Emas Untuk Beri Setiap Anak Menantu, Bikin Ramai Teruja!Demikian juga dengan perkongsian yang tular Di media sosial, seorang wanita menghadiahkan koleksi gelang emas untuk setiap anak perempuan termasuk menantu kesayangannya.

“Satu Dalam Sejuta, Mentua Idaman Ni.” Wanita Ni Borong Emas Untuk Beri Setiap Anak Menantu, Bikin Ramai Teruja!Kisah tersebut dikongsikan menerusi akaun Facebook sebuah kedai emas di Kuching, Sarawak berkongsi gambar wanita yang dikenali sebagai Saliah Sonong itu ketika ‘memborong’ gelang emas berkenaan.

Mak mentua idaman. Beli untuk semua anak menantu,” tulis saliah Sonong di kapsyen ,

IKLAN

Posting itu memperlihatkan Saliah yang juga seorang guru menunjukkan isyarat ‘bagus’ selepas selesai membeli lima utas gelang emas yang sudah diletakkan dalam kotak aksesori.

“Satu Dalam Sejuta, Mentua Idaman Ni.” Wanita Ni Borong Emas Untuk Beri Setiap Anak Menantu, Bikin Ramai Teruja!

ARTIKEL MENARIK: “Tiap Malam Dia Jerit, Tak Lena Tidur.” Jururawat Ni Throwback Pengalaman Rawat Bella, Bikin Ramai Sebak

ARTIKEL POPULAR: “20 Tahun Lalu Susah Cari Sekolah Untuk Anak.” Ahmad Idham Bina Sekolah Pendidikan Khas, Kemudahan Untuk Anak Istimewa

IKLAN

Rata-rata warganet terutama golongan wanita meluahkan rasa teruja dan tumpang gembira dengan rezeki diterima anak menantu Saliah.

“Satu Dalam Sejuta, Mentua Idaman Ni.” Wanita Ni Borong Emas Untuk Beri Setiap Anak Menantu, Bikin Ramai Teruja!Bahkan mereka menyifatkan Saliah adalah mentua idaman kerana memberikan layanan sama rata terhadap menantu seperti anaknya sendiri

“Satu Dalam Sejuta, Mentua Idaman Ni.” Wanita Ni Borong Emas Untuk Beri Setiap Anak Menantu, Bikin Ramai Teruja!Bukan itu sahaja, terdapat juga segelintir individu berseloroh kononnya mahu menjadi menantu kepada wanita berkenaan sekiranya masih mempunyai anak bujang yang belum berkahwin.

IKLAN

Sumber: Kedai Emas Al – Aqsa Jewels Online

BACA INI JUGA : “Cantiknya Baby Khadeeja, Secantik Namanya. Muka Chinese Look.” Intan Ladyana Dedah Wajah & Nama Anak

Wow! Durian Runtuh Menanti Pendeposit Simpan SSPN Sempena Sambutan Jubli Perak PTPTN!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI