Saya Tak Perlu Satukan Ibu Dan Fazura Kerana Secara Natural ‘Bonding’  Sudah Ada.  Di Situ Sudah Nampak Betapa ‘Cantiknya’ Hubungan Mereka- Fattah

Bahagia itu sederhana, biar tak kaya harta namun cinta dan kasih sayang itu yang lebih bermakna. Perkahwinan Hero Seorang Cinderella bersama Nur Fazura Sharifuddin nyata melengkapi kehidupan merpati dua sejoli ini.

“Lebih membahagikan bila mana pelakon Suri Hati Mr Pilot ini mendapat restu dan doa dari wanita terindah dalam hidupnya iaitu ibunya. Biar tidak pernah bersua muka namun, pertama kali berjumpa kedua-duanya cukup mesra dan boleh ‘get long ‘bersama.

“Orang selalu beranggapan mertua dan menantu sukar untuk serasi bersama. Apa tidaknya dua orang yang berbeza cara hidup dan tidak membesar bersama, namun masih boleh bermesra seolah-olah sudah lama kenal.

“Ibu layan Fazura seperti anaknya yang dijaga sejak kecil dan begitu juga dengan Fazura sendiri. Pertama kali saya membawa Fazura bertemu ibu dan nampak chemistry antara mereka, daripada situ saya sudah dapat rasa akan restu dan persetujuan daripada wanita yang cukup terindah dalam hidup saya.

IKLAN

“Lagipun ibu tetap ibu dan dengan sesiapa sahaja dia mudah mesra dan ramai yang boleh get long dengannya kerana sangat terserlah sifat keibuannya. Bahkan, peminat saya di luar sana kalau bertemu pun sudah memanggilnya ibu.

“Mungkin sebab itu saya tak perlu untuk menyatukan ibu dan Fazura kerana secara natural ‘bonding’ antara mereka sudah ada. Fazura sendiri melayan ibu saya seperti ibunya sendiri dan nampak di mata kita akan ‘cantiknya’ hubungan yang terjalin antara mereka berdua.

“Ibu dan Fazura masing-masing memiliki sifat penyayang dan daripada situ saya dah nampak memang Fazura memang jodoh terbaik yang sememangnya direstui oleh ibu dan ahli keluarga yang lain,”ujar Fattah yang mengakui tak sabar untuk menyambut Ramadan dan raya sebagai seorang suami buat pertama kalinya tahun ini.

IKLAN

Saya Tak Perlu Satukan Ibu Dan Fazura Kerana Secara Natural ‘Bonding’  Sudah Ada.  Di Situ Sudah Nampak Betapa ‘Cantiknya’ Hubungan Mereka- Fattah

Tidak Merancang Soal Anak

Nekad untuk menjadi seorang suami yang baik, anak yang mithali, Fattah mengakui sentiasa mengharapkan doa dan restu daripada kedua belah ahli keluarga serta para peminat.

IKLAN

Keluarga Islamik

Akui Fattah lagi, dia sentiasa berpegang pada prinsip, restu dan berkat ibu bapa penting. Justeru, apa jua yang dia lakukan, mesti akan minta restu dari kedua orang tuanya.

“Walaupun saya memilih bidang seni, namun ibu bapa selalu menyokong dan sentiasa doakan saya. Daripada situ kerjaya kita akan jadi mudah dan rezeki bertambah murah dan hidup sentiasa diberkati.

“Orang tengok keluarga saya lebih islamik tetapi pada ibu bapa saya tak pernah membangkang dengan pilihan yang anak-anak buat. Cuma mereka selalu cakap sentiasa pandai jaga diri, jaga maruah, hormat ibu bapa dan jangan malukan ibu bapa. Dan itulah nasihat yang saya pegang selama ini.

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI