Meskipun sudah memasuki umur separuh abad, tetapi gaya pembawakan dan karakter bersahaja selebriti jelita, Rozita Che Wan sama sekali tidak mempamerkan dirinya di usia itu.

Rozita yang lebih mesra diganggil Che Ta itu baru-baru ini ada berkongsikan saiz pinggangnya yang langsing itu dalam satu perkongsian di Instagram. Apa yang menarik perhatian adalah susuk tubuh badan Che Ta sangat langsing bak anak dara. Dan lebih mengejutkan, Che Ta berkongsi saiz pinggangya yang dikatakan hanya secekak.

“Pinggang kami saiz 22 inci hampa, secekak ja.

“Dia macam tak tau nak beza leher atau pinggang, hahahah!,” kongsinya.

Menurut ibu kepada tiga cahaya mata ini lagi, dia memaklumkan dirinya tidak mengamalkan diet bagi mendapatkan saiz tersebut sebaliknya hanya mengawal dalam pemakanan.

IKLAN

“Kalau ada yang tanya kami diet ka, takdak.

“Kami makan ja semua tapi berpada hampa,” ujar Che Ta.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet memberikan pelbagai reaksi terhadap perkongsian Che Ta itu. Malah ada yang seloroh menyatakan pinggang Che Ta ibarat kerengga.

“Secekak Ja! Dia Macam Tak Tau Nak Beza Leher Atau Pinggang” Che Ta Buka Rahsia Saiz Pinggang “Secekak Ja! Dia Macam Tak Tau Nak Beza Leher Atau Pinggang” Che Ta Buka Rahsia Saiz Pinggang

IKLAN

Sumber : Instagram