Lama tak dengar berita pelakon sasa,  Dato’ Aaron Aziz. Walaupun tidak nampak kelibatnya, namun sehingga kini dia antara yang masih lagi menjadi pujaan ramai peminat.

Meninjau akaun Instagram nya, ayah kepada tiga cahaya mata ini ada memuatnaik gambar anak-anak nya, Danish Anaqi, Dahlia Arissa dan Dwi Ariana.

Rupa-rupanya masing-masing sudah meningkat remaja dan memiliki wajah yang manis sama seperti ibu dan bapanya.

Menurut Aaron, anaknya Danish sedang bercuti namun dia tidak dapat berjumpa kerana anaknya terbang ke Singapura untuk menziarahi pusara neneknya. Ketika neneknya meninggal dunia, Danish berada di Jepun meneruskan pengajiannya.

Terasa cepat sekali masa berlalu, anak-anak yang dahulunya kecil sudahpun besar semuanya.

Menyedari suatu hari nanti, semua anak-anak yang lain juga bakal menyambung pelajaran ke luar negara, Dato’ Aaron mengharapkan agar anak-anaknya ini sentiasa dalam lindungan Allah.

Selain teruja melihat anak-anak Aaron yang sudah besar, rata-rata memuji penampilan mereka.

” Pandai Aaron didik anak-anak. welldone abang Aaron dan kak D, teruskan mendidik your daughters menjaga aurat. Semoga anak anak berjaya dunia akh1rat.. “

” Sekejap je rasa dia orang dah besar, macam baru je lagi tengok anak-anak Aaron kecil kecil. Ingat lagi dalam program tv, si kecik tu jual keychain yang dia buat sendiri.. “

” Tetiba macam dah besar semua, beautiful siblings. Danish dah macam Japanase boy pulak. May success be with all your children.. “

” Abang dah lain. besar dah anak anak abang Aaron. Bangga tengok, anak anak dididik tutup aurat. Sopan dan manis semuanya.. “

IKLAN

Sumber: Aaron Aziz


ARTIKEL MENARIK: “Daripada 7.8 Billion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati.” Aksi Malu-Malu Heliza Bikin Terhibur, Sweetnya Ucapan Suami

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Mesti korang teringat kartun-kartun zaman dahulu? Siapa yang selalu terpacak depan TV mesti tahu banyak kartun. Berapa banyak agaknya yang adik-adik BK kita ni tahu pasal kartun popular tahun 90-an dan awal 2000. Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara