Pengorbanan seorang ibu. Umum mengetahui Penyanyi Nourul Depp, sebelum ini melahirkan anak perempuannya, Isabella Depp melalui pembedahan.

Kesan daripada pembedahan tersebut, Nourul Depp dikesan mempunyai ‘ abnormal cell’ dan dikatakan bakal menjalani pembedahan  di bahagian serviks pada 14 Ogos ini.

Pi buat pap smear all ldies. Tadi jumpa staff hospital pun, depa kata tak permah buat pp smear. Jangan buat gila na. .

Kena nasib tak baik, tak tau kata ada abnormal cell, simpan lama lama jadi cervical cancer atau uterus sat lagi. Jaga jaga .

Kami nasib baik gynae kami selalu pesan buat pal smear every year. Nasib baik lah dia tu the best. Memang dia suruh buang kalau ada abnormal cell .

Setengah perempuan, depa takut. Depa risau sakit. .

Lojiknya : nak sakit dua minit ka, nak sakit berbulan bulan dan bertahun tahun??? .

Sayangi nyawa. Kita ni tunggak keluarga kita dan anak anak. Kalau kita takdak sapa nak jaga anak2? Nak ka tengok husband kawin orang lain lepas kita mati?

Nourul mendirikan rumah tangga bersama usahawan Perancis, Eric Depp pada tahun 2012 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata, Zachary Depp, Raphael Depp dan Isabella Depp.

 

View this post on Instagram

 

Walaupun dia mellow…. hahahaha . Pi buat pap smear all ldies. Tadi jumpa staff hospital pun, depa kata tak permah buat pp smear. Jangan buat gila na. . Kena nasib tak baik, tak tau kata ada abnormal cell, simpan lama lama jadi cervical cancer atau uterus sat lagi. Jaga jaga . Kami nasib baik gynae kami selalu pesan buat pal smear every year. Nasib baik lah dia tu the best. Memang dia suruh buang kalau ada abnormal cell . Setengah perempuan, depa takut. Depa risau sakit. . Lojiknya : nak sakit dua minit ka, nak sakit berbulan bulan dan bertahun tahun??? . Sayangi nyawa. Kita ni tunggak keluarga kita dan anak anak. Kalau kita takdak sapa nak jaga anak2? Nak ka tengok husband kawin orang lain lepas kita mati?

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

 Sumber: Ig nouruldepp