Tidak dinafikan dengan telatah anak-anak membuatkan kita sebagai ibu ayah terhibur, ada sahaja tingkah laku mereka atau percakapan mereka yang mencuit hati. Andai dirakam pasti sahaja dapat diulang lihat sampai bila-bila dan sekali gus menjadi momen yang menarik untuk dikenang.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Begitu juga seorang ibu ini, sempat merakam  video gelagat anak-anaknya ketika sedang diajar mengaji olehnya apabila si adik yang masih kecil mengacau abangnya yang sedang fokus mengaji namun reaksi si abang memarahi adiknya telah mencuri tumpuan ramai hingga video tersebut tular di laman sosial TikTok.

Siap Pegang Dahi Lepas Marah Adik Kacau Mengaji, Telatah Abang Ni Buat Ramai Terhibur!

Menerusi video yang dimuat naik oleh @kasihnisa0, kelihatan dia sedang mengajar anaknya mengaji tetapi si adik kerap menganggu sehingga dimarahi oleh abangnya.

“Adik, janganlah kacau abang, Mulampau betul!”. Sebaik sahaja dimarahi abangnya, si adik diam seketika tetapi si adik sambung semula menganggu abangnya yang sedang fokus membaca.

IKLAN

Jelingannya sambil memegang dahi itu membuatkan ramai netizen terhibur. Mahu marah adik sampaikan hendak sebut perkataan melampau tertukar jadi mulampau.

Siap Pegang Dahi Lepas Marah Adik Kacau Mengaji, Telatah Abang Ni Buat Ramai Terhibur!

Susulan tular video tersebut, netizen meninggalkan banyak komen  dan rata-rata reaksi mereka terhibur melihat gelagat dua beradik ini. Paling mencuri perhatian adalah pada bahagian video apabila abang siap pegang dahi seolah-olah menanggung masalah yang besar kerana tidak dapat fokus untuk meneruskan bacaan.

@kasihnisa0 bertabahla dapat abg garang 😅#fyp ♬ original sound – Kasih Nisa

IKLAN

“Member tengah stress nak cepat habis mengaji, kena sakat pula. Mana tak angin,”komen salah seorang netizen.

“Part pegang dahi tu… aishhh banyak sangat masalah ye,” komen yang lain pula.

“ Ada iras muka ustaz Syamsul Debat saya nampak… cara cakap pun ada gaya Ustaz Syamsul Debat,” ujar wargamaya yang lain pula.

“Hahahaha abang dia pandang sekali je auto diam, comel je deduanya,” komen yang lain lagi.

IKLAN

Sumber : @kasihnisa0

ARTIKEL MENARIK : “Di Rumah Auto Jadi Bapak-bapak..”-Isteri Abam Bomba Viral Kongsi Rutin Suami,Tarik Perhatian!