semalam merupakan sambutan hari lahir Datin Lisa Surihani. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah cara keluarga ini meraikan hari istimewa tersebut.

Tidak seperti selebriti lain yang mengadakan majlis penuh meriah , namun Lisa dan Yusry serta anak-anak memilih pendekatan bersederhana dan simple sahaja.

Meraikan empat beranak mereka di rumah tanpa makanan mewah. Tetapi tetap istimewa dan meriah.

Pasangan ini dikurniakan dua orang cahaya mata Yahaira Leanne dan Yusof Leonne dan kini Lisa sedang hamil anak ketiga.

menerusi perkongsian Lisa di laman instagramnya, isteri kesayangan Dato Yusry ini memuat naik gambar dan video sempena sambutan ulang tahun kelahirannya.

Banyak barangan menarik di SINI

IKLAN

Di dalam kaspyennya, Lisa meluahkan rasa syukur dan penghargaan atas doa dan perhatian yang diberikan untuknya.

Belian online di SINI

Perkongsian itu mendapat perhatian ramai. Selain menitipkan doa buat selebriti kesayangan mereka ini, rata-rata memuji cara keluarga bahagia ini meraikan dengan penuh sederhana tapi bermakna.

IKLAN

So humble so adorable

aidaabdkarim @lisasurihani Happy Birthday Lisa! May Allah grant wonderful things to you and your loved ones InshaAllah ❤️❤️
zaneruffnicqt Loving this familia. Simple jer. Semoga di panjangkan umur, di permudahkan urusan harian dan di beri kebahagiaan till jannah. Amiinn…
elavincent_2211So humble so adorable😍😍😍😍😍
Belian barangan murah di SINI
Bersederhana je , suka tengok
iejan_zeyhaBersederhana je, suka tgk, happy besday lisa, semoga dpmudah segala urusan awak❤️
dfatimah_tmot89Happy birthday lisa..simple jer, celebrate birthday..makanan pun main tapau (ikat)jer..🥰
jshilaSukaaa sgt2 family ni MasyaAllah Tabaarokallah

Sumber: lisasurihani

Belian barangan murah di SINI

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club