Dalam hidup ini kita perlu merancang untuk kemajuan pada masa hadapan, lebih-lebih lagi setelah hidup berkeluarga. Tidak boleh lagi hanya sentiasa berada ditakuk yang ada tetapi perlu berusaha dengan pelbagai cara untuk menggandakan pendapatan bagi memenuhi keperluan anak-anak dan keluarga agar kita dapat hidup selesa di masa akan datang.

 

 

Begitulah juga dengan Haziq Nadzli dan pelakon Eyra Hazali apabila mengambil keputusan untuk menceburi bidang perniagaan makanan sebagaimana yang dikongsikan di laman Instagramnya baru-baru ini.

Suami Baru Buka Restoran Sendiri, Eyra Hazali Luah Syukur & Mohon Didoakan Kejayaan!

Eyra atau nama sebenarnya Hazirah Qasdina Hazali, 24, meluahkan rasa syukur dan mendoakan agar pembukaan restoran baharu suaminya, Haziq Nadzli mendapat tempat di hati orang ramai untuk menjamu selera.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Difahamkan restoran tersebut terletak di Bandar Dato Onn, Johor Bahru dan akan mula beroperasi pada 19 Januari ini.

“Alhamdulillah, tahniah sayang. Semoga Allah membimbing dan memberkati anda dalam segala hal. Semoga perniagaan anda berjaya di tahun-tahun akan datang.

“In Shaa Allah restoran kami akan dibuka pada 19 January 2023 ( Khamis ) di Bandar Dato Onn,Johor Bahru. Boleh search Haziq Shell’All’Out di google maps ya. Kedai beroperasi dari 4 petang – 12 tengah malam. Jom datang ramai-ramai,” tulisnya.

Dalam hantaran tersebut, Eyra juga ada memuat naik beberapa keping gambar dia dan anak beranaknya berada di sekitar restoran berkenaan.

Suami Baru Buka Restoran Sendiri, Eyra Hazali Luah Syukur & Mohon Didoakan Kejayaan!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata pengikut mengucapkan tahniah selain mendoakan perniagaan diusahakan pasangan itu akan laris serta berjaya.

IKLAN

“MasyaAllah Tabarakallah congrats eyra&haziq. Mabrouk ❤️❤️❤️,” tulis salah seorang warganet.

“Yeahhhhh haziq shellout blkg aeon dato onn mmg ngam sangat tmpt korang pilih ni sbb tgh naik market kwasan cantikk tahniah haziq&eyra,” ujar yang lain pula.

“Wahh tahniah. Pandai pikir Masa depan,” komen netizen yang tumpang rasa bangga.

Malah tidak kurang pula ada antara peminat pasangan ini menyakat dengan harapan bila berkunjung ke restoran tersebut dapat bertemu dengan kedua-dua anak mereka iaitu Hayder dan Endra yang comel.

“Okay. Make sure hayder jadi penyambut kat pintu heheheheh”, komen salah seorang peminat.

“Kalau dtg dpt jumpe hayder & endra tak? Hehee,” usik yang lain pula.

IKLAN

 

Sumber : Eyra Hazali

 

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Suami Baru Buka Restoran Sendiri, Eyra Hazali Luah Syukur & Mohon Didoakan Kejayaan!