Adakalanya demi menjaga hati sang suami, ada isteri yang sanggup melupakan soal rasa dan kehendak hati yang diinginkannya ketika ‘bersama’ suami.

Biar tidak merasa nikmatnya asalkan suami bahagia. Sudahnya ada isteri yang mula menjarakkan hubungan intim secara perlahan-lahan. Menjarakkan setelah tidak rasa lagi nikmat dan keseronokkan bersama.

Bersikap tidak terbuka antara satu kesalahan besar yang dilakukan si isteri. Tak perlu menjaga hati sebaliknya cuba sampaikan secara baik supaya suami tahu apa yang diinginkan oleh isteri kesayangannya. Barulah nikmat dan bahagia dapat dikecap bersama.

9 cara ni suami kena ambil perhatian. Isteri pun janganlah buat tak peduli. Kena beritahu dan kongsi dengan suami. Sembilan ini antara yang disukai oleh isteri. Tak percaya, cuba!


Sebenarnya ada beberapa perkara yang disukai oleh wanita ketika berhubungan seks dengan pasangan. Anda perlu tahu cara terbaik melayani pasangan ketika melakukan hubungan intim bersamanya di ranjang.

Suami Jangan Syok Sendiri, Cari Apa Isteri Mahu Ketika ‘Bersama’!

IKLAN

1. Hubungan intim bukan sahaja keperluan dan kewajipan bagi suami isteri tetapi satu terapi untuk setiap pasangan. Namun jangan terlalu memaksa isteri ketika mahu berhubungan kerana baik suami atau isteri, kedua-duanya perlu ceria dan suka melakukannya. Kalau isteri penat, jangan paksa.

2. Isteri paling sukakan mood yang ceria dan menggembirakan sebelum aksi seterusnya. Apa salahnya suami bawa isteri makan malam istimewa untuk membangkitkan mood gembira isteri. Kemudian barulah fikirkan langkah seterusnya.

3. Suami diingatkan agar tidak menyakitkan isterinya ketika sedang berhubungan. Kawal diri dan sesekali tanya pasangan, bimbang ia menyakitkan. Paling penting isteri kena selesa.

IKLAN

4. Mood malam pertama cukup disukai isteri. Mungkin mengimbas momen ketika pertama kali ‘bersama’ buat isteri bangkit ghairah. Layanlah isteri dengan sebaik mungkin, usap mesra dan manja. Situasi ni buat isteri lebih selesa dan ‘hangat’.

Suami Jangan Syok Sendiri, Cari Apa Isteri Mahu Ketika ‘Bersama’!

5. Sebagai suami, anda juga perlu tahu cara terbaik untuk memancing hati isteri ketika berhubungan. Pujian adalah kunci buat suami. Pujilah segenap inci tubuh isteri, barulah keyakinannya bertambah dan terasa hebat untuk diterokai. Berikan pujian paling ikhlas!

IKLAN

6. Kajian menunjukkan sebahagian besar wanita lebih menyukai hubungan intim di waktu pagi. Tubuh lebih segar, bertenaga dan mood romantik juga buat wanita lebih teruja untuk bersama. Suami kena tahu ni!

7. Isteri paling tidak gemarkan lelaki yang tidak pandai menjaga kebersihannya. Bersih, wangi dan mood selesa yang diberikan suami buat isteri lebih bangkit rasanya. Wajib tahu ni!

8. Wanita paling bahagia bila mana mendengar bisikan ghairah daripada suami secara lembut di telinga. Sambil menghembus nafas hangat secara perlahan-lahan di telinga, buat isteri terangsang.

9. Isteri paling menyukai aktiviti ringan sang suami. So suami jangan malas ya!

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI