Sejak pandemik ini, ramai yang tak berani untuk keluar memperbaharui lesen memandu.

Jadi guna aje cara yang mudah, lakukan secara online. Wanita ini kongsi cara ‘renew’ lesen memandu yang tamat tempoh secara online.

Alhamdulillah.. walaupon sibuk dan susah nak keluar time PKP ni, berjaya jugak renew lesen online. Abam posmen hantar td. Korang yang nak renew lesen lepas ni boleh buat online jugak tau.. Ni saya share step by step macam mana nak buat..In shaa Allah senang je.. dah siap posmen hantar sampai depan pintu..

 

IKLAN

IKLAN

Sumber: DamianaJun