Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa

Tular seorang ibu yang dikenali sebagai Herdiana mendedahkan rasa terkejut apabila mendapati anak perempuannya melukis gambar misteri dan aneh sehingga mencetuskan kebimbangan dan reaksi ramai pihak di laman sosial media.

Artikel trending: Pada Usia 50 Tahun Azah Aziz ‘Maintain’ Cantik, Tak Buat Pembedahan, Makan Dua Sudu Nasi Je

Dia berkongsi hantaran menerusi di akaun TikTok miliknya dengan mendedahkan beberapa lukisan di buku tulis yang agak menyeramkan dimana tidak pernah dilakukan oleh anaknya itu.

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa

“Ibu terkejut tengok buku tulis anak perempuan ada benda-benda ini, dia ada tekanan perasaan ke macam mana ya?

“Anak saya ini tak pandai pun melukis, kalau meIukis pun biasa-biasa sahaja.

IKLAN

Tapi sejak kebeIakangan ini, dia suka bersendirian dan tidur di ruang tamu. Ada satu lukisan itu berlatarkan dalam rumah saya.”

 

“Bila saya ‘slow talk’ dengan dia, dia hanya suka dan gelak sahaja.

Kami selalu juga bergaduh. Tapi biasalah gaduh anak dan mak, minta semua doakan yang baik-baik ya.”

Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa

 

IKLAN

Meninjau di ruangan komen ada yang berpendapat anaknya itu mengaIami kemurungan dan memang benar melalui situasi yang menyeramkan itu.

Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa

 

Sumber: Herdiana

IKLAN

 

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Terkejut Tengok Misteri Anak Perempuan, Ibu Mohon Titip Doa