Lumrah bagi wanita untuk kekal cantik dan menawan. Tentu inginkan badan kekal ramping termasuk perut kempis walaupun sudah beranak pinak.
Bagi wanita yang memiliki perut buncit, tentu kurang yakin untuk tampil bergaya. Sudah tentu mencuba pelbagai petua untuk kembali cantik.

Sebagaimana perkongsian ini, terdapat petua mudah hanya mengunakan bahan-bahan didapur untuk kempiskan perut. Boleh cuba!

Resipi mengempis kan perut .

Anak dara Dan wanita yang sudah berkahwin ni Bukan mudah nak dapatkan perut yang leper, cantik Dan menawan dengan faktor pemakanan yang terlampau Dan Amat gemar Akan junk food serta fast foods .

lemak tu banyak terkumpul di perut Dan jika berterusan amalan ini,Boleh terjadi penyakit obesiti

Sebelum meleperkan perut, perlu disarankan untuk kita membuang angin yang terkumpul dalam badan dahulu

Resepi ini sgt mudah, menggunakan bahan-bahan semulajadi dan rempah dari dapur sahaja.

BAHAN-BAHAN

Bahan-bahan dan langkah-langkah boleh rujuk di gambar.

IKLAN
Bahan yang diperlukan adalah -4 sudu kecil halba -lada hitam -3 ulas bawang putih -3-4 cm halia
Rendam kan halba selama 2-3 minit untuk memudahkan proses menumbuk Toskan,Tumbuk sehingga hancur Dan halus halba tersebu
Kemudian masukkan halia Dan bawang putih ke dalam nya Dan teruskan menumbuk sehingga halus Dan hancur

 

Setelah hancur , bahan tersebut digentel kecil mengikut kesesuaian Biarkan diluar seketika Dan selepas itu , perlu diletakkanke dalam peti sejuk. *Jamu ini boleh di jemur kering dulu..pastu simpan dlm peti sejuk gentel saiz yang mudah telan ye.

Sangat sesuai untuk :

-Kempiskan perut
-Buang angin dalam badan
-Yg bersalin czer sgt digalakkan sebab anda tak bertungku untuk kempiskan perut.

IKLAN

ATURAN MAKAN:
Ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam. Selepas makan. (Bergantung kepada ketahanan dan keperluan badan)
Diamalkan setiap hari secara berterusan untuk kempiskan perut.

Hasilnya:
Badan akan ringan dan angin akan keluar dan akan mengempiskan perut

(Sesuai utk wanita dan lelaki)

Boleh pergi ke account Facebook saya untuk banyak lagi petua dan ilmu kewanitaan.

Kredit : ida zamri