Tiada yang mampu Elfira Loy ungkapkan dengan kata-kata apabila doanya untuk memiliki bayi perempuan bakal tercapai.

Dalam satu perkongsian menerusi laman instagramnya, ibu kepada cahaya mata lelaki ini memuatnaik berita tersebut.

Kakcik : ” You have the worst baby gender reveal’s reaction ever 😂 ” haha.

k kakcik , k .
i was nervous , i wasn’t ready.
i know i should accept whether its a boy or a girl.
but deep inside , i cannot lie.
i’ve been praying for a girl.
MashaAllah.
Allah tu sangat baik dengan El
Allah izinkan.
syukur , syukur Alhamdulillah.

Thank you my girlprens @syahierakhamsan @_isma_ismail @santhawan @_aniskiss @sarancak @bellazahirzain & of course to my sister @ezlisaaloy.

missing @belladally & @syahirahkasim yang tak sayang i.

Elfira Loy kini sedang menantikan kelahiran anak keduanya sebelum itu meraikan sambutan hari lahir ke-26 adik perempuannya yang juga seorang aktres, Ezlisa Loy. Dalam tangkapan skrin Instastory adiknya, Ezlisa Loy, mereka turut membuat kejutan dedahkan jantina bayi yang dikandung oleh kakaknya itu.

Menerusi video tersebut, kelihatan Elfira belum bersedia untuk mendedahkan jantina anak keduanya. Namun, permintaannya itu tidak diendahkan oleh rakan-rakannya. Akhirnya dia memuat naik perkongsian berkenaan jantina anak keduanya. Biarpun tidak berterus terang, namun rata-rata meneka bayi tersebut adalah perempuan.

Elfira atau nama sebenarnya Nurul Elfira Loy Ahmad Sabri berkahwin dengan Muhd Faris Khairol Anwar pada 1 Januari 2019 dan pasangan tersebut dikurniakan dengan cahaya mata sulung, Muhamad Rayyan Khalaf pada 1 Oktober 2019.

IKLAN

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata menitipkan ucapan tahniah dan mendoakan semoga dipermudahkan urusannya sehingga selamat melahirkan kelak.

belladally Ellll! I’m sorry I couldn’t make it 😢 I sayang you sgt! And yay!! Alhamdulillah for a baby girl ✨✨ 💖💖
elvinamohamad Yay babygirl! Alhamdulillah.. Congratulations El ❤️
nurhanahalim aaaa jelessss! nak baby gurl jugak!!! 😍❤️ Congrats el! 💕
shrfhainasyza Wahh dapat sepasang dahh 😍😍
ira.farsya Alhamdulillah tahniah el! Tak sabar nak tgk baby girl el pulak! Mesti cantik!!!!
ainsyazlegacy_kosmetikmurah yeayyy dpt girl..dah agak dah girl sbb el mcm sebak and nangis..coz mesti el nak anak girl kan..
syqnamani.__ Alhamdulillah yayyy it’s girl😍congrats! ♥️
Sumber: elfiraloy

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara