Bagi yang mengikuti Gegar Vaganza musim 8 terbitan Astro tentu mengetahui akan kemuculan peserta yang disukai ramai iaitu kumpulan SAYA. terdiri dari kumpulan lawak senario iaitu Saiful Apek dan Yassin.

Sejak kemunculan mereka, siapa sangka keluarga juga turut mendapat tempias. Ia termasuk keluarga Yassin.

Menerusi akaun TikTok @puteriwarda17 telah menjadi tumpuan peminatnya apabila salah satu video yang memaparkan isterinya, Farrah Waheeda dan anak perempuan, Warda sedang mengikut rentak trending di TikTok. Malah video itu telah mendapat tontonan sehingga 1.6 juta.

Namun yang menghiburkan gelagat anaknya seakan menghalau Yassin supaya tidak menganggunya untuk berTikTok bersama ibunya.

Warda kelihatan comel menarik bersama ibunya.
Dalam pada itu, biarpun di halau, Yassin sempat beraksi lucu yang membuatkan netizen terhibur.

Video di sini

 

@puteriwarda17 part2 bapaknya masuk 🤣🤣 #yassinsenariounion #mybabygirl #anakmamababa #sukasuka #fyp #gegarvaganza2021 ♬ Dj BonBon Remix – 𝓕𝓱𝓪𝓪 🐝 || • 𝐍𝐏

Peminat baru kenal isteri Yassin

Meninjau di ruangan komen, peminat mengakui baru mengenali isteri dan anaknya. Malah ada yang memuji kecantikan isteri dan anak Yassin.

IKLAN

Untuk makluman, Gegar Vaganza adalah terbitan Astro yang menyaksikan penyanyi profesional lama atau berpengalaman dalam industri muzik di Malaysia bersaing dalam satu pertandingan nyanyian. Dihoskan oleh Nabil Ahmad dan dan Jihan Muse yang disiarkan secara langsung setiap hari ahad 9.00 di astro ria.

Sumber: @puteriwarda17

Mesti anda teringat kartun-kartun zaman dahulu? Siapa yang selalu terpacak depan TV mesti tahu banyak kartun. Jadi jom tonton berapa banyak agaknya yang adik-adik BK kita ni tahu pasal kartun popular tahun 90-an dan awal 2000.

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

*Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club