Bulan ramadan adalah bulan ibadah untuk seluruh umat islam melakukan ibadah bagi merebut peluang mendapat pahala berlipat kali ganda. Begitu juga dengan perkongsian oleh pelakon dan usahawan, Datin Rebecca Nur Al-Islam yang telah muat naik beberapa keping gambar  di istagramnya. Beliau juga berkongsi sambutan hari ibunya dan meraikannya dengan makan bersama dan solat terawih bersama ibu tercinta.

Terawih bersama ibu

After Iftar Tadi Sempat Ber Terawih With My Beautiful Mother And My sister. I’m also bring my Helpers Maryam And Nia…..Mereka Suka Solat Terawih. Alhamdulillah 
my telekung and my sister Telekung from our Mama. Cantik Kan??? Our mama belikan Khas Utk Kami Di Bulan Ramadhan .Alhamdulillah Mummy Becca Suka Sgt2,Lembut And Sejuk Jer Material kain.

IKLAN

Raikan hari ibu 

IKLAN

Pagi tadi balik From Live kat @borakkopitiam@tv3malaysia sempat Singgah Umah My Mama,Nak Share Dapat Bunga Ni. Sharing Is Caring….
Pastu Ajak Mama Buka Puasa Kat Umah today, So Saya And Hubby akan Saling bantu Membantu memasak,Ingat Nak Buka Luar,Tapi kami rasa Sayang plak Nak Tinggalkan Solat Terawih,Paham2 je la kan,Kalau dah BerBuka Dekat Luar,Borak2 dah seronok Pasti Tertinggal Solat Terawih nanti, Sayang Rasa. So blanja Mama Saya makan Saya Dan Suami Memasak Je Today.

IKLAN

Sweetnya lihat datin dengan ibu.

Sumber: rebeccanuralislamahmad