Jika ada lebihan nasi, jemu asyik buat nasi goreng je, apa kata anda buat Apam. Resipi Simple tapi sedap. Lebih menarik dan memikat selera seisi keluarga apabila ditambah dengan bunga telang sebagai perisa.

Jom cuba resipi perkongsian dari puan Hamidah Sudar.

Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!Apam nasi perisa bunga telang. Dari proses mengadun, naik cantik. Kukus menjadi elok.

Guna bahan yang ada di dapur iaitu lebihan nasi dikisar. Bahan lain seperti gula, mauripan, susu pekat, tepung gandum dan air bunga telang.

IKLAN

Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!Mudah, cepat dan sedap. Hasil kukusan dari dapur nenek.Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!

ARTIKEL POPULAR: “Kemas, Cantik & Kreatif.” Suami Siapkan ‘Kitchen Island’ Guna C Channel, Buat isteri Tersenyum Lebar Impian Dah Tercapai!

IKLAN

LAGI ARTIKEL MENARIK :Pakar Jelaskan Punca Kemerosotan Tulang & Otot, Serta Tips Pemakanan Yang Baik. Sila Take note, Rugi Kalau Tak Tahu!

Baca Ini Juga : Umur 40an Aim Nak Badan Langsing. Pakar Dietitian Ni Kongsi Caranya Perlu Praktik!

IKLAN

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Cara Buat Apam Perisa Bunga Telang Dari Lebihan Nasi & Bahan Di Dapur Je . Mudah, Cepat & Sedap. Ini Resipinya!

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI