Jejaka mat saleh yang cukup dikenali dengan nama Mat Dan merupakan duta pelancongan bago negeri Terengganu. kepetahannya bercakap bahasa melayu dengan loghat Terengganu membuatkan ramai teruja.

Selain itu, Mat Dan yangs udah mendirikan rumah tangga turut memiliki dua cahaya mata yang cukup comel iaitu Muhammad Zayne dan Eydan Yusoff.

Belian barangan murah di SINI

Meninjau akaun media sosial instagramnya, Mat Dan ada memuat naik satu video gelagat anak sulungnya, Zayne yang dilihat menyanyikan lagu Empat Dara.

Menerusi ruangan kapsyennya, Mat Dan memberitahu lagu tersbeut sudah seminggu melekat di kepalanya gara-gara Zayne yang asyik menyanyikannya.

IKLAN

Sememangnya suara Zayne sedap dan pernah dipui ramai sebelum ini apabila Mat Dan memuat naik video nyanyian anaknya itu.

Menerusi video lagu Empat Dara tersebut, Zayne dilihat sangat ceria dan seronok menyanyi. Tetapi apa yang melucukan apabila slangnya ketika menyebut sungai menjadi syungai begitu menghiburkan.

IKLAN

Bukan itu sahaja, Zayne juga menyebut ‘haa masuk’ begitu menghiburkan. Tak sangka anak mat saleh ini pandai menyanyi, yang tak menahannya slang tu bukan main lagi kan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mat Dan (@mat_dan1)

Sumber: mat_dan1

Belian online di SINI

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club