Semua orang mempunyai crush. Tapi tak semua yang mempunyai rezeki berjodoh dengan crush yang diidamkan dan diminati sejak sekian lama.

Tapi kalau sudah jodoh, apa yang terjadi sekalipun, dia tetap jadi jodoh kita. Itulah jodoh namanya, sesuatu yang ajaib dan tidak boleh dijangka. Paling tak disangka, bila seseorang yang tidak mengenali kita dan menjadi crush sejak sekian lama kini menjadi jodoh yang didambakan.

Tip / Petua

Siapa sangka,  inilah yang terjadi buat seorang wanita bernama Uffri Datun Nitami ini. Mana taknya, kini dia telah pun berumah tangga dengan artis pujaannya.

IKLAN

Jelas pelakon terkenal bernama Evan Marvino, awalnya hubungan mereka adalah cuma sekadar peminat dan juga idola.

Akan tetapi sejak tahun 2015 lagi, Tami tidak pernah berhenti menghantar DM di ruangan Instagam milik selebriti tersebut. Bahkan meskipun lelaki berkenaan mempunyai teman wanita, namun ‘peminatnya’ yang satu ini tidak pernah berhenti beri sokongan.

Sebelum ini, Evan tidak pernah membalas semua kiriman tersebut, namun satu hari dia akhirnya terbuka hati untuk berkongsi tentang masalah peribadi selepas episod ‘putus cinta’.

IKLAN
@evantami1 BERTAHUN-TAHUN MENGIDOLAKAN HINGGA MENJADI ISTRI EVAN MARVINO (TA’ARUF) #evantamilovers #fypage #evantami #TULUS #fypdongggggggg ♬ Teman Hidup – Tulus

Meskipun awalnya kedua-dua mereka akui tidak ada bibit cinta, namun perasaan yakin antara satu sama lain selepas mengerjakan istikharah akhirnya membawa kepada sesi taaruf.

Evan telah pun datang jauh dari Jakarta ke Aceh untuk bertemu Tami dan keluarganya buat kali pertama sebelum bernikah.

IKLAN

Kini pasangan suami isteri berkenaan telah pun dikurniakan seorang anak perempuan yang diberi nama Hawa Chana Alvina.

Mesti Baca :

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Crush Dengan Artis. 4 Tahun DM Tak Pernah Dibalas. Tak Sangka Akhirnya

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI