Kagum melihat semangat pelakon dan pengacara Fizo Omar, Fizo Omar yang sejak akhir-akhirnya aktif mempromosi perniagaan barunya, Rocky ATV Park.

Untuk makluman, 10 ekar tanah yang dijadikannya tempat sukan aktiviti lasak adalah tanah peninggalan arwah bapa usahawan, pelakon dan pengacara Fizo Omar yang kini yang terletak di Jalan Haji Wan Omar, Selising, Pasir Puteh, Kelantan.

Bisnes ATV Rocky Park makin menarik perhatian ramai terutama seisi keluarga yang gemak aktiviti lasak.

Terbaru menerusi posting di Instagramnya, dia memaklumkan telah melabur lebih 1 juta untuk membeli motor ATV yang lebih berkualiti. Semoga Fizo terus sukses dalam perniagaannya.

Ikuti semangat anak muda ini.

Total 30 atv and 8 fun trail obstacles in @fj_atv_bidaisari and insyallah more to come.

Alhamdulillah baru saja 2 bulan buka ATV Park abe joe yg ke2 di Janda Baik selepas 6bulan Atv park yg pertama di @rocky_atv ,Kelantan.Sambutan sangat2 luar biasa dan masalah utama adalah jumlah atv tak ckp!! Its a very good problem btw!

Fizo Omar Labur Lebih RM1 Juta Beli ATV, Bikin Netizen Kagum!

IKLAN

So abe joe tambah lg 10 unit di @fj_atv_bidaisari dan 5 unit lg di @rocky_atv .rata2 feedback dr customers berpuas hati. So rasa sangat berbaloi lah dgn investment n penat lelah nak set up atv park ni.

Bukan senang wooo.. jalan offroad fun trail ni bkn blh main buat je, kene ikut spec atv dan yg paling penting customers have fun and safety first.

In total dah RM 1 juta lebih dah invest UNTUK atv ni.

Alang-alang nak buat biar 1st class terus, atv yg digunakan bukan biashe2, 4×4, power steering, CVT engine,touring pilot seat dan mcm2 spec lg lah yg kos nya setiap unit tu hampir RM 30k dan RM40k lah sebijik.

So kalau korang nak feel the real atv on the fun trail blh la dtg ke @fj_atv_bidaisari di Janda baik and @rocky_atv di Pasir Puteh, Kelantan.

Btw another 30 units atv dah ready utk abe joe hantar ke port baru atv park abe joe..

IKLAN

Kat mne tu… tunggu yea nnti abe joe ghoyak deh!

Dalam pada itu para peminatnya kagum melihat semangatnya dalam perniagaan tersebut. Mereka mendoakan kejayaan pelakon dan pengacara itu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Sumber: fizoomar

IKLAN

 

*Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Fizo Omar Labur Lebih RM1 Juta Beli ATV, Bikin Netizen Kagum!