Perasan tak setiap kali kita bergambar tentu ada sahaja pelbagai gaya pose yang kita buat namun dalam banyak-banyak gaya tersebut pasti ada satu gaya yang menjadi kesukaan. Bahkan boleh dikatakan setiap gambar yang diambil walau di mana jua pasti ada gaya kita yang satu itu.

Ini sama kisahnya apabila baru-baru ini, anak perempuan kepada pelakon veteran Kamarool Yusoff iaitu Nur Najihah Kamarozaman baru sahaja menamatkan pengajian peringkat sarjana muda di Universiti Sains Malaysia (USM).

Namun apa yang menarik perhatian adalah aksi pelakon veteran yang berusia 64 tahun itu ketika mengambil gambar bersama anaknya apabila dia membuat gaya watak Cik Man dalam filem ‘Rock Oo!’.

Menerusi perkongsian gambar tersebut, Kamarool memakai baju batik berwarna merah sambil membuat pose ikoniknya iaitu meletakkan tangan ke arah bibir yang dimuncungkan ketika menghadiri Majlis Konvokesyen USM di Pulau Pinang.

“Gaya Ayah Akak Paling Mantap..”-Netizen Terhibur Lihat Gambar Konvo ‘Cik Man’ Bersama Anak!

Melihat gambar tersebut, pengguna laman sosial tercuit hati dan merasakan pelakon yang pernah popular menerusi filem ‘Gila-Gila Remaja’ itu memang masih tidak move on dengan gaya tersebut sehingga gambar bersama keluarga pun bergaya bergitu.

 

“Ayah memang tak boleh move on dengan gaya macam itu ya, walaupun gambar konvokesyen bersama keluarga.”

IKLAN

“Gaya ayah akak paling mantap dalam majlis semalam dengan gaya bergambar watak Cik Man,” antara komen-komen pengguna laman sosial.

Dalam pada itu, Najihah, 24, menerusi kapsyen gambar tersebut memberitahu selain menerima ijazah sarjana muda dalam bidang Sains Kemasyarakatan, dia juga berjaya menamatkan latihan Kor Sukarelawan Siswa Siswi (SUKSIS).

ARTIKEL MENARIK :

Hawa Rizwana Terima Tepukan Paling Gemuruh Di Majlis Konvokesyen, Hasrat Nak Sambung PhD!

Anak Malaysia Bangga Berbaju Melayu Hadiri Konvokesyen, Graduan Harvard Ni Curi Tumpuan!

IKLAN

“Skrol Dapat, Suami Pun Dapat…” Wanita Ni Naik Pelamin Pakai Jubah Konvo Curi Perhatian!

 

“Gaya Ayah Akak Paling Mantap..”-Netizen Terhibur Lihat Gambar Konvo ‘Cik Man’ Bersama Anak!

“Selepas empat tahun, akhirnya berjaya juga sarungkan jubah konvo ungu ini. Alhamdulillah dua sijil dalam masa belajar iaitu Tauliah SUKSIS dan ijazah sarjana muda,” tulisnya.

Sementara itu, pengikutnya turut mengucapkan tahniah atas kejayaannya malah ada yang sempat mengusik watak Cik Man dalam filem Rock Oo!

IKLAN

“Tahniah anak Cik Man. Semoga terus berjaya dan banggakan ibu ayah.”

“Walaupun Cik Man dah tipu Rimba Bara tapi Cik Man berjaya didik anak sampai ke tahap ini. Tahniah,” komen yang lainnya.

Sumber :Artis Malaysia

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Gaya Ayah Akak Paling Mantap..”-Netizen Terhibur Lihat Gambar Konvo ‘Cik Man’ Bersama Anak!

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI