Geramnya bila setiap kali terpandang rambut yang gugur. Pelbagi cara dicuba, sehinggakan ada sanggup melabur wang semata-mata untuk membeli produk-produk syampu mahal, tonik rambut, pergi membuat rawatan di salon. Namun, masalah keguguran rambut tidak juga selesai.

Untuk anda yang mahu cuba petua tradisional tanpa menggunakan bahan kimi, mungkin boleh cuba perkongsian dari Mami Dhia tentang masalah ini. Jom semak sama-sama!

“Siapa kat sini Ada masalah rambut gugur?
Mesti stress kan rambut gugur , rambut nipis rambut dah jarang jarang dan rambut dah nak BOTAK?

Meh Kita nak share tips mudah murah dan senang , guna barang yang Ada kat dapur saja( paling senang di abad ini )

Sy dah Amal kan , alhamdulillah berkesan rambut dah kurang gugur dah .. yang paling best rambut dah tumbuh semula , terpacak pacak anak rambut Kita.

IKLAN

Caranya:
Ambil sedikit garam dan campur dalam shampoo yang dipakai Sekarang .. huh pelik kan ?? Tapi tu lah hakikat nya .. Cuba dulu baru tahu .. shampoo tu tidak kisah jenis jenama apa sekali pun .. cuma tambah garam je Dalam shampoo tu .. Lepas tu Mandi lah macam biasa.

IKLAN

Kelebihan:
* Rambut akan lembut dari biasa.
* Satu Famili boleh pakai.
* Jangan lupa goncang lepas campur garam.

Moga bermanfaat