Setiap kali tibanya hari ulang tahun kelahiran anak, tentu kita sebagai ibu ayah teruja untuk  memberikan hadiah istimewa sempena meningkatnya usia anak kita. Kalau dapat, kita akan cuba usahakan untuk membeli hadiah yang menjadi kesukaan anak-anak.

Begitulah juga kisahnya untuk keluarga ini yang sedang meraikan majlis hari lahir anaknya yang juga turut dihadiri oleh ahli keluarga yang lain. Di majlis tersebut ayahnya telah menghadiahkan sebuah basikal kepada anak lelakinya.

Hadiah Ayah VS Hadiah Atuk, Gelagat Anak Ni Dapat Hadiah Hari Lahir Curi Tumpuan Warganet!

Ternyata anak tersebut cukup gembira dan bahagia menerima hadiah daripada ayahnya namun setelah datuknya sampai di muka pintu,  tiba-tiba anak tersebut dilihat lebih teruja melompat keriangan dan gelagatnya cukup menarik perhatian warganet.

Hadiah Ayah VS Hadiah Atuk, Gelagat Anak Ni Dapat Hadiah Hari Lahir Curi Tumpuan Warganet!

Hadiah Atuk Lebih Hebat

Menerusi video ini dilihat anak lelakinya hanya menaiki basikal tersebut beberapa minit sahaja dan terus turun daripada basikal tersebut apabila terlihat atuknya datang dengan membawa hadiah yang lebih hebat pada pandangannya.

@semeqq__Sampainya hatimu duhai anak, terus tinggalkan hadiah abiy 😂♬ Into Your Arms (feat. Ava Max) – Witt Lowry

“Tak tahu nak nangis ke gelak, ayah dia tak sempat nak tekan button record anak dia naik basikal”-Netizen 

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen rata-rata netizen cukup terhibur dengan gelagat anak tersebut dan ada juga yang berkongsi pengalaman yang sama.

IKLAN

Bahkan di perkongsian video lain, dapat dilihat bukan sahaja hadiah daripada ayahnya sahaja ‘direject’ malah boleh dikatakan semua hadiah lain tidak dapat menandingi kehebatan hadiah yang diberikan oleh atuknya.

@semeqq__Mentang-mentang dia satu-satunya cucu dlm keluarga setakat nim 🙄🤦‍♀️♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Apa yang pasti, memang hebat pemberian daripada atuk ini sebab dalam banyak-banyak hadiah yang diberikan tiada satu pun mampu  ‘menawan’ hati anak ini.

Sumber : TikTok @semeqq

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI