Tahun 2019 kebanyakan orang dah mula beli kasut hitam untuk anak-anak kan. Walaupun  tahun 2020 baru diwajibkan, tetapi bermula tahun ini, ramai ibu bapa yang membelikan kasut hitam.

Cara ini dapat membantu mengelak masalah kasut mudah kotor dan sebagainya. Tetapi awal-awal ini, pasti anak-anak terkeliru bila kasut bercampur dengan kawan-kawan yang lain.

Ikuti perkongsian ibu bernama Farrah Mazliana ini cara bagaimana dapat mengelakan kasut tertukar dengan kawan. Cara yang cukup. mudah dan menjimatkan.


Cari paint marker di kedai Eco Rm2.10..
Cari yang warna putih kat line yang saya bulatkan sebab pen ni ada warna lain seperti grey,merah tau. 

Sebelum nak tulis hampa kena goncang² dlu.. bak kata org putih shake-shake gitu.. sebab nya paint ni tak keluar dakwat lagi.. bila muncung dia dah kluar warna baru la hampa boleh tulis

IKLAN

So tulis la kat mana² tempat yang hampa suka.. macam saya tulis kat tepi ni..kalau nak pekat hampa double 2 ka..double 3 ka.. ikut suka hampa la ☺☺

IKLAN

Siap !!

Saya share kan pd yg xtau lg..klau hampa dh tau diam-diam dah la na..