Sepasang suami isteri terkejut apabila dihadapan mata mereka didapati dua beradik berani melakukan aksi lucah.

Masing-masing baru berusia 5 dan 6 tahun membuatkan pasangan suami isteri itu segera melarang perbuatan itu.

Kejadian yang tidak diduga itu berlaku di sebuah taman permainan kanak-kanak. Tindakan pantas mereka itu membuatkan kanak-kanak itu terkejut.

Sebagaimana perkongsian saudara ini di facebook miliknya, Mohd Zakey Bin Ramlee yang menceritakan kejadian itu.

Dia berharap ibu ayah memantau anak-anak yang masih kecil mengelak kejadian ini berlaku.  Moga perkongsian ini menjadi iktibar buat kita semua terutama ibu ayah.

Aksi Lucah Adik Beradik Bagaikan ‘Suami Isteri’

AKSI LUCAH KANAK-KANAK. BEWARE PARENTS‼️
Tonight, with my own eyes, I saw something really disturbing happened in front of me

Ada 2 orang kanak-kanak (5 years old boy & 6 years old girl) sama bermain di sebuah playground and happened to be they are siblings

Tengah best bermain, my wife observed ada something fishy happening which the boy bawa kakaknya ke satu ruang (bilik kaca) yang sunyi where there were no one in that room. Kakaknya innocently just follow adiknya. Aku yang tengah duduk terus perhati apa nak dibuat oleh the boy

The boy suddenly asked his kakak to lay down and terus meniarap atas kakaknya dan buat aksi lucah (bahasa mudah: missionary position) dengan kakaknya (astaghfirullahalazim)

Lepas the boy sedar aku perhati his act dari jauh, he quickly bersembunyi di sebalik tiang and kakaknya terus angkat and almost cry right after adiknya buat aksi tersebut to her

Aku terus speechless terkesima dengan aksi ya. My wife terus terjah that room and hug that girl and telling that girl jangan suruh adiknya buat the same thing to her anymore. Telling her that action was totally wrong!. The boy just keep on hiding and finally went away from that area

Nasihat Tindakan Yang Salah.

Few moments later, again, my wife called that boy and advice him that what he did was totally wrong and my wife also told the boy to never ever do the same thing to her kakak and anyone anymore. The boy seems understand on what my wife were saying and terus seek apology from her kakak

So, we as a parent, please please please monitor anak-anak kita dari segi pergaulan, pantau gadget, dan segala tingkah laku anak kita.

Dunia makin maju so do our children semakin advance. This is not something we can take it easily and lightly. Untuk pengajaran diri sendiri juga.

p/s: Their parents were not around during the incident and we also have no idea how to tell their parents. THE WORLD IS GETTING SICK!

3 Sebab Kejadian Begitu Terjadi- Pakar Motivasi – Akhi Fairuz Al-Jengkawi

IKLAN

3 sebab utama kenapa seorang budak berkelakuan begini :
1. Pernah menonton video lucah
2. Pernah jadi mangsa sexual abuse, ada orang buat begitu pada dia
3. Pernah melihat mak bapak berjimak di depan mata

 

Meninjau di ruangan komen, mendapati ramai yang meluahkan rasa bimbang mengenai kejadian itu. Berharap ibu ayah sentiasa memantau anak-anak.

 

Sumber: Mohd Zakey Bin Ramlee

Baca Juga: Sebab Jati Diri, Ibu Ini Tak Kisah Anak ‘Travel’ Jauh Naik ‘Train’ Ke Sekolah Dari Putrajaya Ke Kuala Lumpur.

Baca Juga: [VIDEO] “Dah Sampai Panggilannya. Saya Berdoa Mana Yang Terbaik Buatnya.” – Fizz Fairuz Luah Syukur.

Baca Juga: 10 Tahun Akan Datang Harga Durian Menjunam? Pensyarah Ini Tunjukkan Kronologinya.

IKLAN

Trending:“Ni Satu-Satunya Gambar Aki Mat Kilau Lengkap Berkeris, Berbaju Melayu Dan Bersamping .” Cucu Mat Kilau Dedah Perjuangan Kisah Benar.

Keluarga Talk: Mengukir Bahagia Tidak Semestinya Harus Korban Diri

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club