Perkahwinan yang bahagia adalah idaman setiap pasangan suami isteri. Alangkah indahnya jika suami begitu sayang isteri. Jom semak!

#1 Semasa naik tidur, suaminya peluk sekejab isterinya seolah-olah untuk memanaskan dirinya seketika. Selepas itu dia berdengkur sendirian.

#2 Jika dia mencium isterinya, ciumannya mendalam seolah-olah menyedut oksigen di dalam kulit pipi isterinya.

Ini Sikap Suami Yang Buat Isteri Makin Sayang. Cuba Semak!

IKLAN

#3 Suka ajak makan bersama sama ada di dalam ataupun di luar rumah dan meminta isterinya memilih sendiri menu setiap kali membuat pesanan.

#4Suka memberi hadiah kepada isteri terutama sekali pulang daripada “outstation” dan menunggu maklum balas daripada isteri terhadap hadiahnya itu.

IKLAN

#5Jika isteri duduk disebelahnya walaupun dia pada ketika itu sedang fokus melihat rancangan TV yang dia minati, dia akan berikan ruang untuk isterinya menghimpit di sebelahnya dan melayan “gangguan kenakalan” isterinya seketika.

IKLAN

#6 Jika dia tidak penat atau tiada apa-apa kerja penting yang perlu di selesaikan di rumah, dia akan cuba untuk membantu isterinya kerja-kerja maskulin di rumah.

Begitulah sikap suami begitu sayangi isterinya. Malah membuatkan isteri makin sayang kepada suami dengan sikap yang mencintainya.

Sumber: bidadari.my