Jodoh pertemuan, ajal maut semuanya ditentukan oleh Sang Pencipta. Kita sebagai makhluknya akur dengan segala ketentuanNya. Seperti mana kisah pasangan suami isteri ini.

Seorang wanita bernama Siti Hamima berkongsi kisah bertemu jdoh dengan suaminya yang juga merupakan pelanggannya sendiri yang membeli susu Nilofa daripadanya sebelum ini.
“Jodoh Hadir Tak Disangka. Tahniah Lovebird.”  Dulu Pelanggan Susu Nilofa, Kini Bergelar Suami Isteri!Kisah tersebut dimuat naik oleh Siti Hamima menerusi laman [facebooknya. Dalam perkongsian tersebut, dia turut memuat naik gambar mereka bertemu buat kali pertama sebagai pelanggan dan juga gambar usai selamat bergelar suami isteri.
“Jodoh Hadir Tak Disangka. Tahniah Lovebird.”  Dulu Pelanggan Susu Nilofa, Kini Bergelar Suami Isteri!Alhamdulillah, daripada customer susu Nilofa jadi jodoh. #nilofa #susunilofa
From this To this.

IKLAN

Siti Hamima yang menjadi agen jualan kepada susu keluaran selebriti popular, Neelofa telah bertemu dengan pasangannya semasa menghantar pesanan Shakir Azman dan dari situ mereka berkenalan.
“Jodoh Hadir Tak Disangka. Tahniah Lovebird.”  Dulu Pelanggan Susu Nilofa, Kini Bergelar Suami Isteri!Lebih menarik lagi, kisah pasangan ini turut dikongsikan oleh Neelofa yang turut mengucapkan tahniah diatas perkahwinan pasangan tersebut.

IKLAN

Menurut selebriti itu lagi, mereka patut menerima hadiah perkahwinan kerana cerita pertemuan mereka sangat menarik.

IKLAN

Sumber: Siti Hamima & Neelofa

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI