Bagi yang menggunakan sinki biasa, situasi ini mungkin pernah berlaku, lagi-lagi apabila diletakkan barangan yang berat menyebabkan sinki melengkung.
Jika nak keluar modal untuk upah orang pasti tidak berbaloi, lagi-lagi jika anda tinggal di rumah sewa kan.

Justeru, saudara Muhamad Amin Al-rashyid berkongsi pengalaman dan idea untuk DIY sinki baru di rumahnya.
Walaupun simple namun nampak kemas dan yang penting masalah sinki melengkung selesai.

Setelah mendapat idea dr group nie,,maka tercetus lah projek pkp nie yg asal nye singki dah pun melengkung.

Situasi tinggal di rumah sewa agak rugi nk buat table top.. so dpt idea buat temporary begini.. puashati sebab sendiri yg buat.. sendiri yg pakai.


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

IKLAN

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.