Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon, Shukri Yahaya pasti tahu dia memiliki dua orang cahaya mata iaitu Aaira Ameena dan Maleeq Miqayl.

Tidak hanya bapanya, bahkan  kedua-dua anak pelakon 7 hari mencintaimu ini ini juga sering mencuri perhatian warganet kerana kecomelan mereka. Apatah lagi, pasangan suami isteri ini rajin berkongsi gelagat anak-anaknya di media sosial.

Terbaru, menerusi akaun Instagram milik Tya Adnan yang merupakan isteri Shukri ada berkongsi video yang memaparkan Ameena sedang membuat cup cake. Gelagat Ameena dalam video itu sekali telah menarik perhatian warganet.

Apa tidaknya, dalam usia 6 tahun, Ameena seolah-olah Sudah biasa beraksindi dapur bahkan tidak kekok ketika sedang melakukan aktiviti di dapur.

Paling mencuri tumpuan perwatakannya yang sangat lembah lembut dan ini terbukti ketika Ameena bercakap penuh sopan dengan ibunya dalam video tersebut.

Di dalam video tersebut juga kelihatan Shukri turut serta melihat anak daranya menyiapkan cup cake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

Memang pandai Ameena membuat cup cake. Sudahlah comtl, patutlah ramai yang memuji.

amirafarhanah_ Ameena the cutest girl, manis and soft spoken. I like her so muchh. 😍😍😍 She’s a wonderful girl like her mom!!
amirah_am1 Good girl.. semoga mnjd ank yg solehah n dirahmati oleh Allah SWT jua hndknya A’amiin
kembaran_tyaadnan Bsr nanti macam mommy pandai masak😍❤️❤️
afrinawahida__ Kalau kek pun dah comel ofkos la tuan yg buat ni pun comel . ❤️❤️
crimebites.2sisters Wahhh nak sikit kak ameena buat cake tu boleh?hihi😂😂
Pandai ameena buat cake ❤️❤️❤️
rozitabuang Comel macam ayahnya. Rajin pulak tu👏👏❤️
Sumber: tyaadnan

ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

IKLAN

ARTIKEL POPULAR: “Dia Takkan Ganggu Anda Lagi.” Jiran Kurang Senang Anak Autisme Bising, Keluarga Adam Akur Kontrak Rumah Sewa Tak Diperbaharui!

“Percutian Singkat Tapi Bermakna, Peluk Cium Anak Sendiri.” 2 Biji Kek Jadi Perhatian, Ibu Dr Amalina Syukur Kejutan Menjadi!

BACA INI JUGA : “Patut Berseri Lain Macam, Tahniah Bonda. Allah Atur Elok.” Nampak Pregnancy Test, Warganet Teka Intan Saleh Hamil!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara