Sesungguhnya hidayah itu datang dari Allah..

Sudah tersebar luas di media sosial, hari ini beberapa gambar pengacara dan pelakon popular, Neelofa mengenakan purdah atau berniqab sekaligus mengundang tanda tanya ramai mengenai penampilan terbaharunya itu.

Meskipun belum mendapatkan kepastian dari tuan empunya badan, namun menerusi perkongsian ibunya, Noor Kartini di Instagram seolah-olah memberi bayangan Neelofa kini sudah berpurdah.

“Love you bidadariku..” Ibu Sebak Neelofa Tampil Berniqab, Titip Doa Terus Istiqomah!

Noor Kartini menerusi Instagram berkata, dia bersyukur apabila bidadari tercinta diberikan hidayah daripada Ilahi.

“Masya-Allah. Ya Allah, tiada ungkapan untuk ku ucapkan syukur dengan kurniaan-Mu mengamanatkanku bidadari yang terindah untuk ku yang banyak mengajarku, yang menjadi inspirasiku.

IKLAN

“Ya Allah syukur atas hidayah untuknya yang kau kurniakan dan ku mohon kurniakan hidayah yang terbaik untukku. Seluruh keluargaku dan seluruh umat manusia. Love you bidadariku @neelofa,” tulisnya menerusi satu perkongsian video terbaharu yang dimuat naik di Instagram, hari ini.

Menerusi video itu, Noor Kartini dan Neelofa yang tampil dengan purdah dilihat saling berpelukan dengan erat sekali gus menimbulkan teka-teki ramai di ruangan komen terbabit.

Dalam pada itu, menerusi kiriman di IG story Neelofa sebentar tadi, beliau meminta semua untuk mendoakan agar beliau terus istiqamah dalam perjalanan baharu beliau ini.

IKLAN

Rata-rata peminat yang membanjiri ruangan komen di Instagram Neelofa bukan sahaja terharu akan penghijrahan besar yang dibuat oleh beliau, malah turut memberikan sokongan dengan keputusan tersebut.

Kami doakan Neelofa terus berjaya dan istiqamah dalam menempuh perjalanan baharu. All the best!

”Doakan saya, insan yang penuh dengan kekhilafan ini agar sentiasa istiqamah dalam memperbaiki diri dan ampuh melalui datang harinya.

”Kirimkan juga doa buat perjalanan baharu saya nanti agar sentiasa dalam rahmat dan redha Ilahi,” tulisnya.

IKLAN

“Love you bidadariku..” Ibu Sebak Neelofa Tampil Berniqab, Titip Doa Terus Istiqomah!

Rata-rata peminat yang membanjiri ruangan komen di Instagram Neelofa  dan ibunya bukan sahaja terharu akan penghijrahan besar yang dibuat oleh beliau, malah turut memberikan sokongan dengan keputusan tersebut.

Kami doakan Neelofa terus berjaya dan istiqamah dalam menempuh perjalanan baharu. All the best!

Sumber : NeelofaNoor Kartini