Dalam satu perkongsian pelakon dan pengacara Hanis Zalikha  memuat naik perbualan awal di antara suaminya pelakon Hairul Azreen semasa awal perkenalan dahulu.

Hanis yang mendedahkan perbualan throwback bersama suaminya itu daripada Facebook untuk tatapan umum.

 

“Beb next year aku ada 2 filem keluar. Kau tengok ye? By the way aku baru tengok balik cerita Para-Para Sakura :),” tulis Hairul pada perbualan tersebut.

“Okay nanti dah keluar roger balik,” balas Hanis selamba.

Demikian antara perbualan awal pasangan ini sewaktu berkawan dahulu. Hanis Zalika yang berkongsi throwback berkenaan di laman instagramnya dengan kapsyen berikut.

Hahahahahahahahaha tahun ni berapa filem pulak keluar tak roger kita pun @hairulazreen 😘

IKLAN

Apa yang mencuit hati adalah jawapan yang diberikan oleh Hairul mengundang respond netizen yang mengakui terhibur dengan perkongsian tersebut.

Beb tahun ni aku ada 1 filem je
K bye 🤪

IKLAN

Perkongsian tersebut mendapat perhatian daripada rakan selebriti dan  warganet lain. Rata-ratanya memuji pasangan ini yang nampak  comel.

wajieibrahim So cute🤣..relationship goals sgt2 ni💪🏻 @haniszalikha

dianadanielleb Beb kaverline eh

mia.ahm4d Hahahahahahahha sweet sangat😍

nad.zainal Weh dia beb beb kan je dulu .. ek eleh bebbbb

eila8601 Naseb Tk balas k jerr… Tapi comel jerr..

makeupbydagho K macam kena friendzone je dulu hahaha tp skrg anak dah dua 😍

intelangel_ husband always be a good best friend ever💛😂😂

nazureenaida HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ni mesti jenis laki yang tryhard nak dapatkan keknis!! BESTNYA!!!!!! 😘😘😘😘😘😘 semoga berbahagia hingga ke syurga bersama yusuf dan alisa ♥️

Hanis dan Hairul telah berkahwin pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan dua orang anak, Yusuf Iskandar, 3 dan Alisa Aisyah, 5 bulan.

Sumber: IG haniszalikha