emang betul-betul kejutan dibaginya kat orang rumah. Sweet sangat kan suami wanita ni. Bukan susah pun nak hargai pasangan kita kan. Buat yang biasa sahaja pun dah bikin isteri senyum sampai ke telinga. Yang penting ada effort untuk menunjukkan kasih sayang pada insan yang kita sayangi.

Pengorbanan isteri mengandung dan melahirkan zuriat buat kita tak ternilai, namun apabila dihargai cara begini pasti membuatkan si dia rasa terharu dan teruja kan. Jom baca kisah yang dimuat naik di dalam facebook Khairunnisa Hamzah.

“Bang, cuba tengokkan dapur belakang ni boleh buat macam mana?” si suami panggil daddy datang ke belakang rumah untuk bincang buat makeover.
Suprise makeover!
Sebab masa buat makeover ini isterinya di kampung selama 3 bulan kerana melahirkan dan berpantang anak pertama.

Bermula dari kerja dapur sebab isterinya memang suka memasak, akhirnya satu rumah sekali bertukar rupa.
Bukaan tingkap yang besar dan tidak dibuka kerana aurat dengan jiran, baik kita tutupkan saja dan hanya buat lubang udara.
Nah, tengoklah kejadian selepas makeover


Ini bukan siapkan bilik pantang/bilik baby tapi siapkan satu rumah sekali!
Bertuah betul si isteri
Encik suami yang nak buat suprise untuk isteri yang dicintai nanti boleh panggil kami datang makeover satu rumah sekali.

Memang menangis isteri masa melangkah masuk rumah. Siap undur balik sambil dukung baby takut tersilap rumah.

IKLAN

Khairunnisa Hamzah
(Mommy Dekor)
Senibina kehidupan di rumah

#makeover
#mommydaddydecor
#dekordekorcinta