Ramadan bakal menjelang tak lama lagi, pastinya ramai yang sibuk membuat persiapan kan.  Walaupun masih dalam suasana suram akibat pandemik Covid-19, namun ibu bapa tidak melepaskan peluang untuk membuat persiapan raya. Termasuklah dalam hal menyediakan pakaian untuk anak-anak.

Bagi selebriti terkenal Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan isterinya, datin Dr Halina, raya tahun ini pastinya lebih meriah dengan kehadiran sepasang kembar mereka.

Untuk itu, pasangan ini ada membuat sesi fotografi raya bersama anak-anak.  Dengan kehadiran kembar, pasangan ini sudah memiliki enam cahaya mata. Bayangkan betapa riuh rendah dan meriahnya keluarga ini.

Gelagat anak-anak tatkala sesi fotografi cukup mencuit hati, malah mengundang tahap kesabaran yang tinggi terutama oleh Sheikh Muszapahar dan Dr Halina sendiri.

Perkongsian Dr Halina menerusi laman instagramnya menunjukkan betapa lasak dan aktifnya Noah dan Adam.

Tidak betah duduk diam, gelagat kembar berdua ini bagaimana pun tidak membuatkan ibu dan bapanya geram. Sebaliknya, mereka sabar dan lembut dalam berkomunikasi dengan anak-anak.

 

IKLAN

BTS family raya photo 2021

Last Thursday, we had family photoshoot for raya..

Here’s behind the scene.. one of too many attempts to get all 6 children to sit still just for 1 sec to get that raya photo..

IKLAN

Nasib baik @newborn.heartshotfocus pandai handle kanak2 dari segala peringkat umur.. Hahaha.. we had fun.. kids will grow up and we can never get back this moment. Enjoy the chaos…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Halina Mohd Yunos (@drhalina)

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata yang komen . Rata-rata memuji cara Sheikh Muszapahar dan Datin Halina dalam menguruskan anak-anaknya.

fatin.vs.food  This is super kelakar 😂😂😂😂 mcm2 karenah anak nak kena entertain, plus mommy yg nak maintain awning tudung lagi.. 🤣🤣🤣🤣 i watched dis few times n cant stop laughing 😂🤣😂😂🤣
lily_at_primaya Bella.. hold your position pls haha. Sounded a little stressful there
noniesalleh Hahaaa i feel the chaos over there! U r a great parents doc..cool mom also…klu saya ‘high pitch’ dah kat situ..x pikir org lainn😂
shilazizi Sabar sungguh dr dan dato. Saya belum ada kesabaran yang tinggi like you both🤭. Really respect.
anssfkml Hehhehehe Dr. Sheikh dah hujung2 tu nak meletup 😂😂😂
ziggyzer Comel lah Dr with the “Nanti saya nak video tu ya?” And the “ok tak?” – referring to the awning 😂👏
juezyhjidris 😂😂😂..jenuh la Dr..happening dan penin.. Tp moments yg sgt indah ni 😍

Sumber: drhalina