Memiliki anak istimewa adalah satu anugerah buat ibu bapa. Mungkin ramai yang yang sudah sedia maklum, pengasas produk D’Herbs  dato’ Seri Aliff Syukri merupakan penghidap disleksia.

Disleksia bukanlah satu penyakit, tetapi ia merupakan sejenis gangguan yang membuatkan seseorang itu tidak mahir membaca, mengira, menulis dan mengeja.

“Mudah Dijaga, Menyenangkan & Suka Layan Mama.” Kongsi Kisah Anak Perempuan Disleksia, Ucapan DS Shahida Menyentuh Hati

Kini, anak perempuannya bernama Qadejah  mewarisi genetik tersebut. Semalam genap 9 tahun usia Qadeja atau lebih mesra dengan panggilan Cess. Datin Seri Shahida dalam satu perkongsian menitipkan ucapan istimewa buat puteri perempuan kesayangan keluarga mereka ini.

IKLAN

“Mudah Dijaga, Menyenangkan & Suka Layan Mama.” Kongsi Kisah Anak Perempuan Disleksia, Ucapan DS Shahida Menyentuh Hati

25/11/2010-25/11/2019 .
Ulang Tahun Qadejah El Zahra yg ke 9 tahun!!!(nama kakak nenek ammy yg bagi @bondarozitaibrahim )video cess ni waktu umur 4 tahun cess suka nasihat baem!! Cess anak disleksia…umur 6 tahun baru dapat tahu lepas pergi test atas nasihat guru sekolah….dan cess belajar di Pusat Disleksia Ampang selama 3 bulan….
.
Alhamdulillah lepas usaha now cess dan boleh belajar mcm biasa,boleh baca dengan lancar dan sekolah mcm kanak2 biasa……so parents yg ada anak disleksia jgn bimbang ok…just fokus pada dia Insya Allah dia boleh belajar mcm biasa…

“Mudah Dijaga, Menyenangkan & Suka Layan Mama.” Kongsi Kisah Anak Perempuan Disleksia, Ucapan DS Shahida Menyentuh Hati
Dari mengandung,bersalin menjaga….cess anak yg sangat mudah dijaga….menyenangkan pendek kata cuma satu je suara tu nyaring🤣🤣….(mama tahu ikut abah kan).
.
Satu2 nya anak yg bila first time pergi sekolah x menangis……walaupun lepas hantar mama tinggal…..tapi juga anak yg paling suka layan mama,kalau travel cess la org paling sibuk bawa mama punya vitamin dan susu terutama time pregnant penuh beg dia dgn kita punya susu dan ubat!!

IKLAN

“Mudah Dijaga, Menyenangkan & Suka Layan Mama.” Kongsi Kisah Anak Perempuan Disleksia, Ucapan DS Shahida Menyentuh Hati

Mama doakan cess jadi anak yg solehah berjaya dunia dan akhirat….mudahan mendengar kata dan menjadi wanita yg hebat di sisi Allah SWT..dalam hidup ni x semua orang suka kita..jadi teruskan hidup selagi mana kita tahu apa kita buat tu terbaik utk diri kita🥰🥰

IKLAN
View this post on Instagram

25/11/2010-25/11/2019 . Ulang Tahun Qadejah El Zahra yg ke 9 tahun!!!(nama kakak nenek ammy yg bagi @bondarozitaibrahim )video cess ni waktu umur 4 tahun cess suka nasihat baem!! Cess anak disleksia…umur 6 tahun baru dapat tahu lepas pergi test atas nasihat guru sekolah….dan cess belajar di Pusat Disleksia Ampang selama 3 bulan…. . Alhamdulillah lepas usaha now cess dan boleh belajar mcm biasa,boleh baca dengan lancar dan sekolah mcm kanak2 biasa……so parents yg ada anak disleksia jgn bimbang ok…just fokus pada dia Insya Allah dia boleh belajar mcm biasa… . Dari mengandung,bersalin menjaga….cess anak yg sangat mudah dijaga….menyenangkan pendek kata cuma satu je suara tu nyaring🤣🤣….(mama tahu ikut abah kan). . Satu2 nya anak yg bila first time pergi sekolah x menangis……walaupun lepas hantar mama tinggal…..tapi juga anak yg paling suka layan mama,kalau travel cess la org paling sibuk bawa mama punya vitamin dan susu terutama time pregnant penuh beg dia dgn kita punya susu dan ubat!!Mama doakan cess jadi anak yg solehah berjaya dunia dan akhirat….mudahan mendengar kata dan menjadi wanita yg hebat di sisi Allah SWT..dalam hidup ni x semua orang suka kita..jadi teruskan hidup selagi mana kita tahu apa kita buat tu terbaik utk diri kita🥰🥰

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

Sumber: IG shahidadherbs

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI