Perhatikan apa yang ibu anak tiga ini amalkan untuk kekalkan berat badannya. Ternyata, tidak perlu lakukan sesuatu yang ekstrim tetapi cukup dengan mengamalkan minum jus yang boleh mengenyangkan dan secara tidak langsung selera makan dapat dikawal.

Nak tahu apa ramuan jus tersebut, jom semak.


Nahh tudiaa jus bakar lemak !

“Yeke juz boleh cairkan lemak ? Opkos boleh tengok ramuan lain yang nurul guna halia dan lemon sangat membantu untuk mendetox badan .Jangan tanya kenapa berat nurul boleh menten 45kg even dah beranak 3. Kadang makan tak control pun takpe cozz nurul paling suka amal tips pemakanan sihat dan petua orang dulu dulu.”Nurul Arija

Pisang dan chia seed tu tinggi protin, kaya dengan serat dan memberi energy lebih. Sesape yang rancang nak diet boleh amal minum jus ni pagi sebelom bekpes. Konpem kenyang tak mintak nasik 2 3 pinggan tapi jangan diet tak ikut step pulak.

Rasa dia perghhh sedap ! Rasa Masam lemon manis pure dari buah pisang tu sendiri.

JUS BAKAR LEMAK

IKLAN

Bahan-bahan:

IKLAN

Pisang, lemon, yogurt, chia seed, serbuk halia

Cara penyediaan :

  1. Bancuh serbuk halia dengan air panas.
  2. Kemudian masukkan ke dalam jus pisang dan yogurt.
  3. Perahkan lemon dan masukkan chia seed.
  4. Sedia untuk dinikmati.

sumber : Nurul Arija