“Nampak Kesungguhan Dan Keikhlasan”-Datuk Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan Raih Pujian Netizen! 

Datuk Syafinaz Selamat, namanya begitu dikenali sebagai guru vokal dan juri program realiti TV, juga smerupakan seorang penyanyi yang berbakat.

Terbaharu, tular beberapa video berkenaan  Datuk Syafinaz mengajar teknik pernafasan yang betul  dalam satu kelas tarannum telah menarik perhatian umum.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Menerusi video tersebut, selebriti dan juga pensyarah muzik ini begitu bersungguh-sungguh mengajar dan berkongsi ilmunya.

“Nampak Kesungguhan Dan Keikhlasan”-Datuk Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan, Raih Pujian Netizen! 

IKLAN

Melalui video tersebut, kita juga dapat dengar bacaan tarannum daripada Ustazah Aisyah Baain itu lebih baik selepas mengikut saranan teknik pernafasan daripada Datuk Syafinaz.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna laman sosial yang tampil memuji serta meluahkan rasa kagum dengan Syafinaz.

“Nampak Kesungguhan Dan Keikhlasan”-Datuk Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan, Raih Pujian Netizen! 

Selain pujian, ada juga yang mendoakan agar Syafinaz mendapat pahala yang berganda-ganda kerana membantu para qari dan qariah.

Kebiasaannya kita melihat Syafinaz menjadi juri dalam sesebuah pertandingan, sememangnya ramai tidak menyangka Syafinaz yang juga pensyarah muzik itu turut mengajar qari dan qariah.

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, ini antara yang menarik perhatian daripada ribuan komen yang ada.

“Macam-macam cara Allah kurniakn kita utk memanfaat diri utk orang di sekeliling kita. Datuk Syafinaz dikurniakn ilmu. Semoga usaha dirahmati Allah.”

“Ustazah ni dh terer taranum weh, tapi dia pun terbuka untuk belaja lagi dengan tokpinaz. Subhanallah. Tahniah kdua duanya. Moga menjadi asbab untuk masuk ke syurga Allah.”

“Masing-masing  ada kepakaran masing-masing .. banyak ilmu yang kita tak tau tapi orang lain tau.. dan ini bukti penting berguru”

“Cantik Datuk bertudung.. Teruskan Datuk.. Ameen…”

IKLAN

“Bagus gunakan teknik guru vokal..sebab mengaji ni pun sama macam kelas vokal. Teknik pernafasan tu. Ada orang tak  cukup nafas boleh jadi semput dan pengsan.”

“Nampak kesungguhan dan keikhlasan dia mengajar🥺”

Sumber : TikTok @syafinazselamat.fans

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

“Nampak Kesungguhan Dan Keikhlasan”-Datuk Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan, Raih Pujian Netizen! 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI