Melihatkan hubungan anak dan ayah ni memang cukup meruntunkan jiwa yang memandang. Betapa erat dan mesranya hubungan mereka.

Biar sibuk dengan urusan kerja, namun si ayah selalu ‘mencuri masa’ untuk bertemu dan bertanyakan khabar si anak. Keprihatinan Norman Hakim terhadap anak-anaknya membuatkan netizen respek dan menjadikannya bapa contoh.

Bahkan, setiap kali masa terluang mereka sekeluarga akan keluar bersama. Walaupun sudah berpisah, namun demi anak-anak hubungan Norman Hakim dan Abby Abadi tetap baik demi anak-anak. Lagipun masing-masing sudah punya kehidupan dan pasangan sendiri.

Terbaru, suami kesayangan Memey Suhaiza memuat naik satu video ketika melawat anak perempuannya, Marissa Dania di asrama sekolahnya.

IKLAN

Menurut Norman menerusi kapsyen, dia dari Port Dickson singgah untuk melihat anak perempuannya di asrama.

“Dropping by to visit my cenonet kat asrama otw back to KL from PD.Nikmat perasaan Allah bagi pinjam yg tak dpt nak gambar dgn kata2 walaupun sekejap bila dapat lepas rindu kat anak,”tulis Norman.

IKLAN

Gelagat Norman bersama anak perempuannya itu diambil oleh Abby Abadi. Perlakuan ayah-anak tersebut membuatkan netizen terharu dan mendoakan semoga keluarga tersebut sentiasa dirahmatiNya.

ellisngau Tahniah kpd keluarga ni yg sentiasa disanjung dibanggakan nitigen kerana keharmonian dan kebahagian mereka indah seperti menonton drama bersiri tapi hakikatnyua reality.Begitu indah.so bagi kita yg follow mereka jadilah follower yg sentiasa mendoakan semoga kebahagian mereka bisa kekal selama-lamanya.Amin

nazlina19 Hensemnya la bapaknya pon ?. Pandai didik ank lebih kpd agama.. tudung labuh, tahfiz..

yarn_marziana for sure sy mesti sebak tgok moment2 terindah mcm ni..

maz_a_rahman Suka tgk family nie,semoga semua nya dibawah lindungan allah swt ameen 

mekfifiey Mcm pakwe makwe dating hahahahaha. Ini kalau anak dia dia nak kawin habis la laki tu kena selidik

ana_syhzlin Ala sweet…anak2 prmpuan perlukan ayah yg sweet mcm ni..bru la depa xduk gatai nak cari boifren..huhu sbb dh cukup ksh syg

izyanpauzi @razalizaini sebak i tgok vedeo ni. InshaAllah ayuh kita berusaha jd ibu bapa yg soleh utk anak anak yg soleh ❤️

limitoxless_by_arriana Subhanallah..beruntungnya kamu…siap pgg tgn tu yg gugur jntung..ksh sygg smp syurgaaa

aiensuhaizan91 Btul ustaz kata,ayah mnjakn la ank perempuan… Belai la,bg dgn penuh kasih syg… Ilmu agama, sbb bila dye ada semua tuh, ank perempuan ni akn merasa diri disayangi dye xkn cri kasih syg kt luar… Tahniah @normanhakim_786

Sumber: IG normanhakim_786