Siapa yang tak kenal dengan pelakon, Datin Almy Nadia atau nama sebenarnya Ungku Almy Nadia binti Ungku Aminuddin Shah yang juga merupakan isteri kepada pelakon Fizz Fairuz.

Di awal kemunculan Datin Almy, ramai yang menjadikan wajah ini sebagai wajah komersial. Banyak lakonannya mendapat sambutan ramai dan sering menjadi cover majalah hiburan.

Namun sejak berumahtangga, Datin Almy Nadia lebih menfokuskan pada keluarga dan anak-anak yang semakin membesar. Kerjaya seninya diperlahannya dan peminat-peminat hanya mengetahui perkembangan dirinya melalui akaun media sosialnya.

Terbaharu, video Datin Almy Nadia yang sedang menunggang motosikal sambil dirakam oleh suaminya yang juga merupakan seorang pelakon, Fizz Fairuz telah mendapat pelbagai reaksi dari netizen.

[TRENDING] ‘Dia Ditinggalkan Terkapai-kapai Menguruskan Anak-anak Yang Sedang Membesar. Adilkan Semua Ini?

[TIP MASAK] Hanya 15 Minit, Daging Liat Dapat Dilembutkan

IKLAN

Dalam video tersebut, Almy yang menunggang motosikal jenis skuter sambil memakai baju berwarna kuning yang dipercayai dalam perjalanan mahu mengambil anaknya.

Gara-gara perubahan yang ketara pada fizikalnya, segelintir netizen meluahkan rasa terkejut apabila melihat perubahan bentuk badan pelakon yang berusia 36 tahun itu yang jauh berbeza berbanding penampilannya dahulu.

IKLAN

Malah, ada segelintir netizen bimbang akan peningkatan berat badan yang dialami Almy dan menasihati pelakon itu supaya menjaga kesihatannya bagi menggelak sebarang penyakit.

Bahkan, ada segelintir  wanita berkongsi pengalaman mereka dimana berat badan ibu akan mengalami perubahan yang mendadak selepas melahirkan zuriat.

Bagaimanapun, disebalik kritikan yang dilemparkan, ramai yang memuji meskipun Almy mengalami perubahan fizikal, namun dia tetap kelihatan cantik dan comel sama seperti selalu.

IKLAN

Semoga komen-komen dari netizen ini tidak menjatuhkan semangat Datin Almy Nadia dan menganggapnya sebagai satu cabaran untuk mendapatkan kesihatan yang baik.

[MESTI BACA]

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI