Tidak dinafikan apabila seorang wanita itu bergelar seorang ibu pastinya kehidupnya berubah. Malah kehadiran cahaya mata sebagai penyeri rumahtangga sudah tentu  bertukar 360 darjah.

Jika dulu kerja sibuk berkerja, kini apabila kehadiran cahaya mata sudah tentu rasa tidak mahu berjauhan sesaat pun, pasti rasa rindu. Malah, perasaan bimbang keselamatan anak juga menerpa dalam diri.

Sudah pastinya semua wanita yanga bergelar ibu mengalami situasi begitu. Begitu juga yang dialami oleh artis popular, Nur Fazura yang melahirkan rasa kerisauan jika kembali aktif berlakon.

Trending: Kanak-Kanak Darjah Tiga Viral Tulisan Cantik, Warganet Teruja, Ibu Ini Kongsi Tip. – KELUARGA

MINTA NASIHAT BILA TINGGALKAN ANAK DALAM TEMPOH YANG LAMA

“Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat.

Saya sering ditanya soalan adakah saya merindui set pengambaran..Sudah pastinya jawapannya betul kerana semua orang yang mengenali saya tahu bahawa saya suka bekerja dan menjadi pelakon adalah minat utama saya.

Tetapi sekarang saya seorang ibu tidak dapat memikirkan bagaimana untuk meninggalkan anak perempuan saya selama berjam-jam dalam sehari. Bagaimana saya nak mengatasi hal ni? Memerlukan nasihat daripada mommies yang bekerjaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

IKLAN

 

Menerusi muat naik terbaru di instagram miliknya, beliau meminta pendapat berkongsi pengalaman untuk menghadapi situasi meninggalkan anak dalam tempoh yang lama. Ramai yang memberi komen termasuk rakan artis.

“Rasa macam berhari tak jumpa walaupun baru je 2 jam…”- Fazura

“Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat.

“Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat. “Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat. “Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat. “Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat. “Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat.

Fazura dan Fattah mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang puteri iaitu Nur Fatima Aisya pada 2 Oktober 2020.

IKLAN

“Now 2 Jam Pun Rasa Macam 2 Bulan!” Kembali Bekerja, Tak Sanggup Tinggal Anak Lama, Fazura Minta Warganet Kongsi Nasihat.

Sumber: Instagram missfazura

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

ARTICLE LAIN

Trending: Kongsi Cara Tahnik Anak, Ustaz Don Luah Syukur Timang Cahaya Mata Ke Empat, Tarikh Lahir Sama Anak Ketiga. – KELUARGA

IKLAN

Viral halau tikus guna berus sabut: Wayar Penghawa Dingin Putus Dek Gigitan Tikus, Lelaki Ini Kongsi Petua Halau Guna Berus Sabut, Ini Caranya! – KELUARGA

Tanam kobis di rumah: Kobis Tanam Depan Rumah Aje, Lelaki Ini Ajar Cara Semai Hingga Tuai, Sesuai Untuk Newbies! – KELUARGA

Mesti baca: Patutlah Buat Kuih Kekadang Jadi, Kekadang Tak Jadi. Ini Jenis Tepung Beras Kena Tahu – KELUARGA

Tip Berbunga lebat: Lebatnya Ros Dah Macam Kebun Bunga! Wanita Ini Kongsi Cara Penjagaan Nak Kekal Berbunga Dan Subur.  – KELUARGA

Petua dapur:  Donut Asyik Keras Dan Tak Kembang, Cara Wanita Ini Confirm Jadi Gebu, Ini Resipinya. – KELUARGA

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI