Figura kesayangan ramai ini memang sering menjadi tumpuan. Ke mana sahaja dia pergi atau apa yang dilakukan pasti tidka terlepas dari pandangan mata peminatnya.

Sering kali kita disajikan dengan kehidupan peribadinya bersama keluarga selain kerjaya, namun sesekali apabila empunya diri memuat naik perkongsian di dapur, menyebabkan peminat teruja. Lebih-lebih lagi dengan gelagatnya yang lucu dan bersahaja. Comel betul!

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Sri Siti baru-baru ini berkongsi videonya memasak sambil menyanyi.

“Menyanyi kat dapur pun sedap! .Demikian komen peminat ibu kepada si cilik, Siti Aafiyah ini begitu terhibur melihat aksi dan gelagatnya di dapur yang tampak comel dan bersahaja.

” Masak apa tu CT? Kalau nak tengok gelagat saya di dapur, jangan lupa tonton video penuh di youtube Siti Official Video. Jangan lupa subscribe ya!! “Ujar Dato Sri Siti menerusi kapsyennya.

Berkongsi komen di ruangan yang sama, rata-rata netizen memuji kecomelan Dato Sri Siti di dapur.

Why lahh so cuuteee tokti

abby_abadi112 Comey sangat @ctdk 😍

herman_hamzurie anak dara jgn menyanyi kat dapur…aku rasa siti tak sampai hati nk habiskan dialog tu…hahaha…cute jer..

rozana69696 Tak nampak macam umur 40 pun.. Cantik sgt 😍

kakchik__ Aku keep ulang yg part “nak rasa,nak rasa ? ” Why lahh so cuuteee tokti❤️

Terubat rindu kat arwah mak

pradanautama_95 Ya Allah down to earthnya beliau nih…. Diajarnya si anak panggil ibu je…. Dia paham asal usul dan tak lena sama suksesnya….. Proud datuk ct

yunieyhoney Ya Allah.. masak pun comel tokti.. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

mhdfzlymr__ Tgok makiti. Terubat rindu kt arwah makcik. Cara cakap sama. 🥰

putraloki Ralitttt tgk tok tie bersilat kat dpr masak smbil turunkn ilmu. 😆

lena_lynn nasib baik ketam tu tak keluar jalan serong dari kuali 🙈🙈

Masak pun comel

mangmuaz @ctdk mcm telan mic je.. time masak pun sedap nyanyi..

coach_miza Heheh org comel Masak pun comel.. Lau kita Masak cam hantu mak limah gaya nya😂😂

diella_diel91 Ulang2 tgk video nie…cute je ctdk masak kat dapur…tgk rmai pembantu tu…tp still nak masak jgak…salute…😉😉😉

Sumber: IG ctdk