Patutlah viral! Sehingga 53 ribu perkongsian ini jus segar pelbagai campuran buahan-buahan dan sayur-sayuran ini bagi kesihatan dan awet muda. Siapa yang tak nak sihat dan muda sentiasa. Pastinya perkongsian sebegini begitu manfaat untuk diri sendiri dan keluarga.

Memang tidak nafikan buah-buahan dan sayur-sayuran ni memang banyak manfaatnya. Cuma bagi mereka yang sibuk pastinya, akan culas untuk makan makanan yang sihat.

Yang pasti, campuran buahan-buahan dan syuran ini akan memberi manfaat kepada yang mengamalkannya. Mudah aje. Kisar dan minum. Malah ada petua mengatakan, jika nak dapat lebih khasiat, minum segera dalam tempoh 2 minit. Apa yang pasti, minuman ini lebih terjamin bersih, segera dan selamat, apabila kita sendiri yang membuatnya. Jom cuba buat!

Amalkan minuman ini. Seminggu sekali sudah memadai untuk kesihatan diri. Minuman ini adalah untuk kurus, kulit cantik, mata cantik, kulit mulus dan halus, toksin keluar, darah lancar, berak lawas, penjagaan usus, tenaga zahir dan batin.

IKLAN
Untuk kurus
Untuk kulit cantikl
Untuk buang toksin
Untuk darah lancar
Untuk tenaga
Untuk buang angin
Merawat kulit menggelupas dan untuk rambut cantik
Untuk mata cantik
Untuk hilangkan eyebag
Untuk rawat kulit lebih awet muda
Untuk wajah berseri
Untuk bantu hilangkan darah tinggi
Untuk kulit tegang
Untuk bibir cantik
Untuk kulit cerah
Untuk rawat dalaman *Daun belalai gajah ye bukan cili api hehee
Untuk awet muda
Untuk segar seharian

Wow bestkan manfaat ni. Kisar dan minum je. Lepas ni pastikan semua bahan-bahan ni ada dalam peti ais di rumah ye. Selamat mencuba!

IKLAN

Sumber: Viral Oh Viral