Tidak dinafikan setiap wanita sukakan kejutan apabila meraikan sambutan hari jadi. Lebih manis apabila ia dilakukan oleh insan tersayang iaitu suami.

Begitulah perasaan yang dilalui oleh Memey Suhaiza yang merupakan isteri kepada pelakon terkenal, Norman Hakim.

Biarpun setiap tahun Norman melakukan kejutan hari jadi buat dirinya, tahun ini Memey amat teruja apabila buat pertama kali sambutan hari jadinya beliau mendapat kek paling banyak.

Malah, Memey menganggap ia bagaikan sebuah rombongan melamar. Teruja dengan kejutan luar biasa yang dilakukan oleh suaminya, Memey mengucapkan terima kasih atas usaha suaminya.

Assalammualaikum.. Salam jumaat..
Saya mulakan update hari ni utk suami kesayangan ni. Sebab semua kerana dia.. jadi sgt layak utk sentiasa dihargai. 10 tahun dah kahwin tanpa gagal setiap tahun utk plan surprise / plan itu & ini.

Wlpn berbuih mulut cakap.. tak nak majlis special, tak nak cake, tak nak deco, sbb dah rasa semua tu.. jadi rasa mcm cukup-cukup lah… apa adanya dengan family tu pun cukup bermakna sangat tapi dia tetap faham hati perempuan .

Mulut cakap lain tapi hati mesti nak. Dan disaat saya tak nak apa-apa Allah bagi rezeki luar biasa. Inilah tahun pertama saya terima paling banyak cake & hadiah dari semua disekeliling sy.. love u all too

Tq suami utk semua surprise birthday smlm.. effort luar biasa. Rasa mcm rombongan melamar pulak. Nnt mummy share video k…
Tq suami.. love u sooo much

& tq tambah koleksi @khalifahjewels utk sayang.. yeaaaa

 

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

IKLAN

Dalam pada itu, Norman Hakim juga memuat naik sebuah gambar lukisan di instagramnya dengan meluahkan rasa syukur memiliki isteri yang sentiasa memberikan kebahagiaan mereka sekeluarga.

Selagi ada hayat ini. Kujunjung kebahagiaanmu. Tapi bila sampai waktuku..
Doa dan restuku. Menjagamu selalu..

Sanah Helwah Selamat Ulangtahun Kelahiran Yang Ke-33 My Love,My Wife,My BFF,Mummy to My Wonder Kids,My Everything…@memeysuhaiz

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786)

Belian menarik di sini sempena hari jadi

Sumber: memeysuhaiza

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club