Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak

Mana-mana wanita yang baru melahirkan anak pasti tidak bersedia untuk melakukan hubungan kelamin dalam tempoh berpantang.

Bahkan suami seharusnya  tidak melakukan hubungan intim dalam tempoh enam minggu pertama selepas melahirkan merupakan salah satu pantang larang selepas bersalin mengikut Islam.

Ketika ini  badan ibu belum sembuh sepenuhnya selepas sembilan bulan mengalami perubahan hormon dan bentuk badan. Bukan itu sahaja, luka kerana koyakan di bahagian vagina atau episiotomi juga belum lagi sembuh dengan baik, apatah lagi luka yang lebih besar.

Artikel trending: Pada Usia 50 Tahun Azah Aziz ‘Maintain’ Cantik, Tak Buat Pembedahan, Makan Dua Sudu Nasi Je

Namun siapa sangka ada segelintir tidak menghiraukan pantang larang itu sehingga mengakibatkan ibu selepas bersalin mengalami kemurungan akibat desakan si suami.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Menerusi telefilem seram berjudul ‘Nyang’ baru-baru ini mengundang sebak dan kemarahan dikalangan wargamaya.

Mana taknya, watak Sara yang dilakokan oleh pelakon terkenal, Emma Maembong, telah membuatkan ramai yang sebak. Manakala watak antagonis, Zaidi membuatkan ramai yang geram dan marah!

IKLAN

SANGGUP BAWA KELUAR BAYI UNTUK MEMUASKAN NAFSU SERAKAH

Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak

Kesian melihat Sara yang dipaksa oleh suami seakan kemaruk hubungan intim membuatkan ramai yang meluahkan rasa tidak puas hati. Malah ada yang menganggap watak bernama Zaidi memalukan golongan kaum lelaki.

Lantaran nafsu Zaidi yang menguasai dirinya, hilang sudah sifat peri kemanusiaannya sebagai suami hingga sanggup membawa keluar bayi yang baru lahir untuk memuaskan nafsu serakahnya biarpun isteri dalam pantang.

Nyata, apabila nafsu menguasai diri, segala perbuatan dilakukan tanpa fikiran yang waras. Semoga watak Zaidi tidak ada dalam realiti didalam persekitaran hidup kita dan keluarga.

IKLAN

LINK : VIDEO LIHAT DI SINI

Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak

 

WATAK ZAIDI BIKI WARGAMAYA GERAM!

Meninjau di ruangan komen rata-rata meluahkan rasa tidak puas hati dengan watak lelaki berkenaan yang memaksa isteri melakukan hubungan ketika dalam tempoh berpantang.

IKLAN

Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak

Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak

 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.k

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Seriau Bila Suami ‘Nak’ Masa Pantang, Lakonan Emma Maembong Undang Sebak